Tarjoa alkupalana tai pikkusuolaisena.
Valmistusaika: 25 min
Ainekset
1 pss Linkosuon ruis- tai kaurasipsejä
1/2 hunajameloni
1/2 mango
1 punainen chili
1 salottisipuli
0,5 dl sokeria
1 dl ranskankermaa
1 rkl kardemummaa
1 appelsiinin mehu
suolaa
tuoretta minttua
Ohje
- Sekoita ranskankerma ja kardemumma yhteen, anna maustua.
- Leikkaa chili ja sipuli pieniksi. Kuullota öljyssä kattilassa.
- Leikkaa meloni ja mango pieniksi paloiksi ja lisää kattilaan.
- Lisää sokeri ja appelsiinin mehu.
- Anna hautua n. 20 min miedolla lämmöllä, kunnes hedelmät ovat pehmeitä.
- Mausta suolalla ja tuoreella mintulla.
- Täytä sipsit salsalla ja koristele maustetulla ranskankermalla.
Tämän reseptin suunnitteli Chef Anssi Lahdensivu