Helppo lohitäyte valmistuu nopeasti ja sopii tarjoiltavaksi niin herkullisena alkupalana kuin pikkusuolaisenakin kotona tai juhlissa. Valmista täyte, lusikoi Linkosuon ruissipseille ja -napeille ja nauti!
Täytteestä riittää n.30 suupalaan.
Valmistusaika: 15 min
Ainekset
1 pss Linkosuon ruissipsejä tai -nappeja
400 g kylmäsavulohta
200 g tuorejuustoa
1/2 ruukku tilliä
1 sitruuna
1 punasipuli
tabascoa
ripaus mustapippuria rouhittuna
suolaa maun mukaan
Ohje
- Hienonna kylmäsavulohi.
- Sekoita joukkoon tuorejuusto, hienonnettu tilli, kuutioitu punasipuli, raastettu mustapippurirouhe ja suolaa maun mukaan.
- Tarkista maku ja lisää tabascoa, mikäli haluat enemmän potkua täytteeseen.
- Lusikoi lohitäyte Linkosuon nappien tai sipsien päälle. Koristele tillillä ja sitruunalla.