Helppo ja herkullinen lohitäyte

Helppo lohitäyte valmistuu nopeasti ja sopii tarjoiltavaksi niin herkullisena alkupalana kuin pikkusuolaisenakin kotona tai juhlissa. Valmista täyte, lusikoi Linkosuon ruissipseille ja -napeille ja nauti!

Täytteestä riittää n.30 suupalaan.

Valmistusaika: 15 min

Ainekset

1 pss Linkosuon ruissipsejä tai -nappeja
400 g kylmäsavulohta
200 g tuorejuustoa
1/2 ruukku tilliä
1 sitruuna
1 punasipuli
tabascoa
ripaus mustapippuria rouhittuna
suolaa maun mukaan

Ohje

  1. Hienonna kylmäsavulohi.
  2. Sekoita joukkoon tuorejuusto, hienonnettu tilli, kuutioitu punasipuli, raastettu mustapippurirouhe ja suolaa maun mukaan.
  3. Tarkista maku ja lisää tabascoa, mikäli haluat enemmän potkua täytteeseen.
  4. Lusikoi lohitäyte Linkosuon nappien tai sipsien päälle. Koristele tillillä ja sitruunalla.

Reseptissä käytetyt tuotteet