Kurkku-fetatäyte Korppusille

Tämä täyte vie korpuilla herkuttelun uudelle tasolle! Linkosuon Valkosipuli-Bruschetta Korppuset yhdistettynä ihaniin tuttuihin luottomakuihin takaavat kattauksesi onnistumisen! Nämä pikkusuolaiset yllättävät kokeneemmankin herkuttelijan uniikilla olemuksellaan.

Ainekset

1/2 kurkku
1/4 tl suolaa
100 g fetajuustoa
1 kpl sitruuna
Nippu tuoretta minttua ja ruohosipulia hienonnettuna
1/2 tl Kuivattua oreganoa
mustapippuria myllystä
Linkosuon Korppuset Valkosipuli-Bruschetta

Ohje

Halkaise kurkku ja poista siemenet
Raasta kurkku ja sekoita joukkoon suola
Pidä jääkaapissa 30 min ja purista neste pois
Murusta feta kurkun joukkoon
Raasta joukkoon sitruunan kuori ja lisää 2 tl sitruunanmehua
Sekoita joukkoon loput ainekset ja lusikoi Korppusten päälle

Tarjoile pikkusuolaisena tai rouskuttele omalla porukalla.

Reseptissä käytetyt tuotteet