Lämpimät napit

Tarjoa alkupalana tai pikkusuolaisena!

Valmistusaika

Työaika: 15 min
Yhteensä: 15 min

Peruna-omenatäyte

4 kypsää uutta perunaa siivuina
1 omena kuutioituna
2 rkl rosmariinia hienonnettuna
1 rkl oliiviöljyä
1 valkosipulinkynsi hienonnetuna
1 dl parmesanraastetta
suolaa, mustapippuria
Väinämöisen ruis- tai kauranappeja

Ohje

1. Sekoita kaikki ainekset keskenään lukuun ottamatta parmesanraastetta. Lämmitä uuni 180 asteiseksi.
2. Mausta huolellisesti ja asettele täyte nappien päälle.
3. Ripottele pinnalle juustoraaste.
4. Asettele täytetyt napit uunipellille ja laita uuniin, kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.

Kana-persikka-sinihomejuustotäyte

2 kypsää broilerinrintaa
1 dl maustamatonta tuorejuustoa
1 persikka
100 g sinihomejuustoa
tuoretta basilikaa
suolaa, mustapippuria

Ohje

1. Viipaloi ja kuutioi broileri mahdollisimman hienoksi.
2. Lisää tuorejuusto ja sekoita huolellisesti. Mausta suolalla, pippurilla sekä hienonnetulla basilikalla.
3. Viipaloi persikka ja murskaa sinihomejuusto.
4. Asettele tuotteet Väinämöisen ruis- tai kauranappien päälle ja laita 180-asteiseen uuniin, kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.

Nämä reseptit suunnitteli Chef Arto Rastas

Reseptissä käytetyt tuotteet