Tarjoa alkupalana tai pikkusuolaisena!
Valmistusaika
Työaika: 15 min
Yhteensä: 15 min
Peruna-omenatäyte
4 kypsää uutta perunaa siivuina
1 omena kuutioituna
2 rkl rosmariinia hienonnettuna
1 rkl oliiviöljyä
1 valkosipulinkynsi hienonnetuna
1 dl parmesanraastetta
suolaa, mustapippuria
Väinämöisen ruis- tai kauranappeja
Ohje
1. Sekoita kaikki ainekset keskenään lukuun ottamatta parmesanraastetta. Lämmitä uuni 180 asteiseksi.
2. Mausta huolellisesti ja asettele täyte nappien päälle.
3. Ripottele pinnalle juustoraaste.
4. Asettele täytetyt napit uunipellille ja laita uuniin, kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.
Kana-persikka-sinihomejuustotäyte
2 kypsää broilerinrintaa
1 dl maustamatonta tuorejuustoa
1 persikka
100 g sinihomejuustoa
tuoretta basilikaa
suolaa, mustapippuria
Ohje
1. Viipaloi ja kuutioi broileri mahdollisimman hienoksi.
2. Lisää tuorejuusto ja sekoita huolellisesti. Mausta suolalla, pippurilla sekä hienonnetulla basilikalla.
3. Viipaloi persikka ja murskaa sinihomejuusto.
4. Asettele tuotteet Väinämöisen ruis- tai kauranappien päälle ja laita 180-asteiseen uuniin, kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.
Nämä reseptit suunnitteli Chef Arto Rastas