Limegraavattu lohi

Nämä pikkusuolaiset herkut sopivat mainiosti alkupalaksi, jälkiruoaksi tai herkuteltavaksi juuri silloin kun mieli tekee!

Ainekset

1 pss Linkosuon Mininäkkäri Tumma ja maltainen

400 g lohta

2 rkl suolaa

1 tl sokeria

1 limen raastettu kuori

1 rkl limen mehua

tuorejuustoa

Ohje

Aloita ripottamalla sokeri lohen päälle, jonka jälkeen lisää vielä suola. Raasta limen kuori pienemmällä raastimen puolella hienoksi. Purista limestä mehu ja lisää se raasteen kanssa lohen päälle. 

Kääri kala tiiviisti kelmuun tai pakastepussiin. Anna lohen maustua jääkaapissa noin 8 tuntia tai yön yli. Leikkaa kala ohuiksi viipaleiksi. 

Tarjoile limegraavattu lohi tuorejuuston ja Mininäkkäri Tumma & Maltainen kanssa. 

Reseptissä käytetyt tuotteet