Tarjoa alkupalana tai pikkusuolaisena!
Valmistusaika
Työaika: 15 min
Yhteensä: 15 min
Ainekset
1 pss Linkosuon ruis- tai kaurasipsejä tai Väinämöisen ruisnappeja
400 g lämminsavulohta tai lämminsavusiikaa ruodottomana ja nahattomana
200 g tuorejuustoa
1/2 ruukkua tilliä
1 sitruuna
1 punasipuli
2 tippaa tabascoa
ripaus mustapippuria rouhittuna
suolaa maun mukaan
Ohje
- Laita savukala kulhoon ja sekoita haarukalla niin, että rakenne pehmenee.
- Sekoita joukkoon pehmennetty tuorejuusto, hienonnettu tilli, kuutioitu punasipuli, raastettu mustapippurirouhe ja suolaa maun mukaan.
- Tarkista maku ja lisää tabascoa, mikäli haluat enemmän potkua täytteeseen.
- Lusikoi lohitäyte ruisnappeihin. Koristele tillillä ja sitruunalla.