Lohitäyte ruisnappeihin

Tarjoa alkupalana tai pikkusuolaisena!

Valmistusaika

Työaika: 15 min
Yhteensä: 15 min

Ainekset

1 pss Linkosuon ruis- tai kaurasipsejä tai Väinämöisen ruisnappeja
400 g lämminsavulohta tai lämminsavusiikaa ruodottomana ja nahattomana
200 g tuorejuustoa
1/2 ruukkua tilliä
1 sitruuna
1 punasipuli
2 tippaa tabascoa
ripaus mustapippuria rouhittuna
suolaa maun mukaan

Ohje

  1. Laita savukala kulhoon ja sekoita haarukalla niin, että rakenne pehmenee.
  2. Sekoita joukkoon pehmennetty tuorejuusto, hienonnettu tilli, kuutioitu punasipuli, raastettu mustapippurirouhe ja suolaa maun mukaan.
  3. Tarkista maku ja lisää tabascoa, mikäli haluat enemmän potkua täytteeseen.
  4. Lusikoi lohitäyte ruisnappeihin. Koristele tillillä ja sitruunalla.

Reseptissä käytetyt tuotteet