Mininäkkärit juustotäytteillä

Mininäkkärit sopivat mitä parhaiten tarjoiltavaksi erilaisten juustojen kanssa. Kokeile näitä kahta herkullista tarjoiluehdotusta – ne vievät takuulla kielen mennessään!

Mininäkkärit Ricotta-juustolla ja pestolla

1 pussi Linkosuo Mininäkkäreitä
100 g ricottajuustoa
50 g laadukasta pestoa
1 dl pinjansiemeniä
pala parmesaania
mustapippuria myllystä
sormisuolaa

Ohje

Paahda pinjansiemenet kauniin ruskeiksi 175-asteisessa uunissa n. 10 min. tai kuumalla paistinpannulla sekoitellen. Sipaise mininäkkäreiden pinnalle ricottajuustoa. Lusikoi päälle hieman pestoa.
Koristele jäähtyneillä pinjansiemenillä ja kuorimaveitsellä höylätyillä parmesanlastuilla.
Viimeistele vielä mustapippurilla ja sormisuolalla.

Mininäkkärit goudalla ja viikunahillolla

1 pussi Linkosuo Mininäkkäreitä
100 g pitkään kypsytettyä goudajuustoa
50 g laadukasta viikunahilloa
nippu ruohosipulia hienonnettuna
30 g pecanpähkinöitä

Ohje

Leikkaa gouda pieniksi, ohuiksi viipaleiksi. Asettele juustoviipaleet mininäkkäreille ja annostele päälle viikunahilloa. Ripottele pinnalle ruohosipulia ja murskattuja pecanpähkinöitä.

Reseptissä käytetyt tuotteet