Pähkinämurot ja karpaloa

Valmistusaika

Työaika: 10 min
Yhteensä: 20 min

Ainekset

100 g   murskattuja ruissipsejä / kaurasipsejä
100 g   saksanpähkinöitä
100 g   pistaasipähkinöitä
100 g   kuivattuja karpaloita
1 dl      hunajaa
0,5 dl   kookosöljyä
maitoa /jogurttia

Ohje

1. Kuumenna kookosöljy paistinpannulla ja lisää hunaja. Kun hunaja alkaa kuplia niin lisää pähkinät ja hieman murskatut sipsit pannulle. Paista n. 5 minuuttia ja lisää karpalot.
2. Paista vielä pari minuuttia ja kaada seos sen jälkeen leivinpaperin päälle ja anna jäähtyä.
3. Tarjoile maidon tai jogurtin kera.

Tämän reseptin suunnitteli Chef Arto Rastas

Reseptissä käytetyt tuotteet