Herkullinen pekonidippi

Pekonidippi on niin herkullista kuin miltä se kuulostaa – ja kaiken lisäksi helppo valmistaa! Anna maustua ennen tarjoilua. Nauti Linkosuon lastujen kanssa.

Valmistusaika: 45 min

Ainekset

1/2 pkt pekoniviipaleita
1 prk tuorejuustoa, yrtti
1 dl kuohukermaa, vaahdotettuna
tuoretta persiljaa

Ohje

  1. Paista pekoniviipaleet leivinpaperin päällä 220-asteisessa uunissa rapeiksi.
  2. Jäähdytä ja leikkaa pekonit pieniksi palasiksi. Sekoita tuorejuusto ja vaahdotettu kerma keskenään.
  3. Lisää pekonimurut sekä tuoretta persiljaa.
  4. Anna dipin maustua jääkaapissa puoli tuntia ennen tarjoilua. Nauti dippiä Linkosuon lastujen kanssa!

Reseptissä käytetyt tuotteet