Porotäyte sipseille

Yksi suosituimmista resepteistämme!

Nämä savuporotäytteiset ruis- ja kaurasipsit tuovat pohjoisen makuja suoraan juhlapöytään! Täytteen pehmeä yhdistelmä savuporoa, punasipulia ja tuorejuustoa tekee jokaisesta suupalasta houkuttelevan, täyteläisen elämyksen. Valmistus on nopeaa ja vaivatonta, joten nämä herkkupalat sopivat loistavasti alkupalaksi tai pikkusuolaiseksi kiireettömiin hetkiin. Nappaa siis sipsit ja kokeile tätä klassista, mutta modernia makuyhdistelmää!

Reseptistä riittää n.25 suupalaan.

Valmistusaika: 10 min

Ainekset

1 pss Linkosuon ruis- tai kaurasipsejä
100 g savuporosiivuja
½ punasipuli
200g maustamatonta tuorejuustoa
100 g ranskankermaa
nippu ruohosipulia
mustapippuria

Vinkki: Voit vaihtaa maustamattoman tuorejuuston maustettuun versioon, kuten mustapippuri- tai ruohosipulituorejuustoon.

Ohje

  1. Leikkaa savuporosiivut, punasipuli ja ruohosipuli.
  2. Yhdistä kaikki ainekset keskenään ja sekoita.
  3. Tarjoa täyte sipsien kanssa.

Reseptissä käytetyt tuotteet