Tällä Raputäytteellä hurmaat vieraasi ja saat näyttävät tarjoilut aikaan!
Tarvitset:
1 pkt Linkosuo Saaristolaisnappeja
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 kpl sitruunan kuori raastettuna
150 g liemeen säilöttyjä ravunpyrstöjä (valutettu paino)
3 rkl rapujen lientä
30 g kapriksia
nippu ruohosipulia
nippu tilliä
mustapippuria myllystä
Ohje
Siirrä tuorejuusto kulhoon ja raasta joukkoon pestyn sitruunan kuori.
Lisää rapujen liemi, hienonnettu ruohosipuli ja puolet tillistä hienonnettuna – jätä puolet
koristeluun.
Mausta muutamalla rouhaisulla mustapippuria ja sekoita täyte notkeaksi.
Pursota tai levitä täytettä Saaristolaisnappien päälle.
Asettele ravunpyrstöjä ja kapriksia täytteen pälle ja koristele tillillä