Valmistusaika
Työaika: 30 min
Yhteensä: 30 min
Ainekset
4 filettä kuhaa
2 dl murskattuja RuisSipsejä
voita paistamiseen
1 fenkolinippu
naatti porkkanaa
½ kesäkurpitsa
1 dl oliiviöljyä
suolaa, mustapippuria
Ohje
- Poista fenkolista kanta ja leikkaa lohkoiksi. Pese porkkanat, poista kesäkurpitsasta pehmeä sisus ja pyörittele kaikki kasvikset oliiviöljyssä. Mausta suolalla sekä pippurilla.
- Kuumenna uuni 180 asteiseksi ja laita fenkolit sekä porkkanat ruuanlaittopaperilla vuoratussa uunivuoassa uuniin paahtumaan.
- Paahda 15 minuuttia ja lisää kesäkurpitsat. Paahda vielä 10 minuuttia.
- Poista kuhafileistä ruodot, mausta suolalla ja pyörittele ne ruissipsi jauheessa.
- Paista voin kanssa pannulla rapeaksi.