Valmistusaika
Työaika: 50 min
Yhteensä: 50 min
Ainekset
500 g jauhelihaa
1 hienonnettu sipuli
1 hienonnettu valkosipulinkynsi
225 g tomaattimurskaa
2 rkl Worcestershire kastiketta
1 rkl paprikajauhe
1 rkl oregano
2 rkl chilijauhetta
1tl kuminaa
1 tl mustapippuriasuolaa, mustapippuria
400g juustoraastetta
250 g enchilada kastiketta
1 pss Linkosuon Makea Chili ruissipsejä
ranskankermaa
Ohje
- Ruskista jauheliha ja sipulit ja jäähdytä.
- Lisää tomaattimurska sekä mausteet.
- Laita uunivuoan pohjalle hieman enchiladakastiketta.
- Aseta puolet ruissipseistä vuokaan ja kaada jauhelihamassa niiden päälle.
- Aseta loput ruissipsit vuokaan ja loput enchiladakastikeesta niiden päälle.
- Lisää lopuksi juustoraaste ja paista 200 c uunissa kunnes pinta on kauniin ruskea.
- Tarjoile ranskankerman kanssa
Enchilada kastike
2 rkl öljyä
1 hienonnettu sipuli
1 hienonnettu valkosipulinkynsi
3 rkl jauhoja
½ tl kuminaa
½ tl mustapippuria
4 dl kanalientä
2 rkl jalapenoja
¼ tl kuivattua oreganoa
suolaa
- Freesaa sipulit kasarissa, lisää jauhot ja kypsennä pari minuuttia.
- Lisää liemi vähän kerrallaan ja sekoita koko ajan.
- Lisää loput mausteet ja hauduta 20 minuuttia miedolla lämmöllä.
- Soseuta jos haluat.