RuisSipsi –jauheliha Enchilada

Valmistusaika

Työaika: 50 min
Yhteensä: 50 min

Ainekset

500 g jauhelihaa
1 hienonnettu sipuli
1 hienonnettu valkosipulinkynsi
225 g tomaattimurskaa
2 rkl Worcestershire kastiketta
1 rkl paprikajauhe
1 rkl oregano
2 rkl chilijauhetta
1tl kuminaa
1 tl mustapippuriasuolaa, mustapippuria
400g juustoraastetta
250 g enchilada kastiketta
1 pss Linkosuon Makea Chili ruissipsejä
ranskankermaa

Ohje

  1. Ruskista jauheliha ja sipulit ja jäähdytä.
  2. Lisää tomaattimurska sekä mausteet.
  3. Laita uunivuoan pohjalle hieman enchiladakastiketta.
  4. Aseta puolet ruissipseistä vuokaan ja kaada jauhelihamassa niiden päälle.
  5. Aseta loput ruissipsit vuokaan ja loput enchiladakastikeesta niiden päälle.
  6. Lisää lopuksi juustoraaste ja paista 200 c uunissa kunnes pinta on kauniin ruskea.
  7. Tarjoile ranskankerman kanssa

Enchilada kastike

2 rkl öljyä
1 hienonnettu sipuli
1 hienonnettu valkosipulinkynsi
3 rkl jauhoja
½ tl kuminaa
½ tl mustapippuria
4 dl kanalientä
2 rkl jalapenoja
¼  tl kuivattua oreganoa
suolaa

  1. Freesaa sipulit kasarissa, lisää jauhot ja kypsennä pari minuuttia.
  2. Lisää liemi vähän kerrallaan ja sekoita koko ajan.
  3. Lisää loput mausteet ja hauduta 20 minuuttia miedolla lämmöllä.
  4. Soseuta jos haluat.

Reseptissä käytetyt tuotteet