Ruissipsit valkosipuli-mantelipestotäytteellä

Tervetuloa herkuttelemaan Kinuskikissan luoman herkullisen reseptin parissa!
Aromikkaat merisuolan makuiset ruissipsit korostavat vegaanisen valkosipuli-mantelipestotäytteen hienostunutta makua.

Ainekset

35 kpl (1 pss) Linkosuon Merisuola Ruissipsejä

Valkosipuli-mantelipesto:
1 ruukku basilikaa
1 1/2 dl oliiviöljyä
1 1/2 murskattua valkosipulinkynttä
1 ison luomusitruunan kuoriraaste
1/4 tl suolaa
mustapippuria
1 3/4 dl mantelijauhetta

6 retiisiä

Ohje

Valmista ensin valkosipuli-mantelipesto.
Laita basilikanlehdet, oliiviöljy, valkosipuli, sitruunankuoriraaste, suola ja mustapippuri kapeaan astiaan ja hienonna sauvasekoittimella.
Sekoita joukkoon mantelijauhe.

Annostele ruissipsien päälle pestoa.
Leikkaa retiisit siivuiksi ja tee niihin kuvioita pienillä muoteilla.
Laita pestotäytteen päälle retiisisiivuja ja irti leikattuja kuvioita.

Reseptissä käytetyt tuotteet