Tervetuloa herkuttelemaan Kinuskikissan luoman herkullisen reseptin parissa!
Aromikkaat merisuolan makuiset ruissipsit korostavat vegaanisen valkosipuli-mantelipestotäytteen hienostunutta makua.
Ainekset
35 kpl (1 pss) Linkosuon Merisuola Ruissipsejä
Valkosipuli-mantelipesto:
1 ruukku basilikaa
1 1/2 dl oliiviöljyä
1 1/2 murskattua valkosipulinkynttä
1 ison luomusitruunan kuoriraaste
1/4 tl suolaa
mustapippuria
1 3/4 dl mantelijauhetta
6 retiisiä
Ohje
Valmista ensin valkosipuli-mantelipesto.
Laita basilikanlehdet, oliiviöljy, valkosipuli, sitruunankuoriraaste, suola ja mustapippuri kapeaan astiaan ja hienonna sauvasekoittimella.
Sekoita joukkoon mantelijauhe.
Annostele ruissipsien päälle pestoa.
Leikkaa retiisit siivuiksi ja tee niihin kuvioita pienillä muoteilla.
Laita pestotäytteen päälle retiisisiivuja ja irti leikattuja kuvioita.