Saaristolaisherkku

Makea jälkiruoka neljälle

Valmistusaika

Työaika: 10 min
Yhteensä: 10 min

Ainekset

1 Saaristolais Varrasleipä pala tai Saaristolaisnappeja
2 dl vispikerma
200 g mascarponejuusto /tuorejuusto
2 rkl Sokeri
1 tl Vaniljasokeri
1,5 dl Marjoja esim. mustikoita

Ohje

  1. Valmista täytekerros: Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää mascarpone/tuorejuusto sekaan ja sekoita varovasti.
  2. Mausta vaahto sokerilla ja vaniljasokerilla.
  3. Murenna Saaristolais Varrasleipää käsin kulhoon.
  4. Kerrosta läpinäkyvään lasiin kerroksittain täytekerrosta, saariston varrasmurua sekä marjoja.
  5. Tarjoa pian kasaamisen jälkeen.

Reseptissä käytetyt tuotteet