Savukinkkutäyte Saaristolaisnapeille

Loihdi tunnelmaa herkkupöytään tämän pikkusuolaisen avulla! Savukinkkutäyte on paitsi maukas, myös täydellinen parivaljakko uutuus Saaristolaisnapeillemme. Kokeile!

Savukinkkutäyte Saaristolaisnapeille
1 pkt Linkosuo Saaristolaisnappeja
100 g piparjuurella maustettua tuorejuustoa
100 g ranskankermaa
1 kpl hapan omena, esim Granny Smith
100 g palvikinkkua viipaleina
mustapippuria myllystä
tuoretta timjamia

Ohje
Yhdistä kulhoon tuorejuusto ja ranskankerma ja vatkaa seos sähkövatkaimella napakaksi
vaahdoksi.
Kuori omena, pilko se hyvin pieniksi kuutioiksi ja lisää seokseen.
Lisää seokseen n. 2 tl hienonnettuja timjamin lehtiä ja muutama rouhaisu mustapippuria.
Sekoita hyvin.
Pursota tai levitä täytettä Saaristolaisnappien päälle.
Leikkaa palvikinkkuviipaleista hyvin ohuita suikaleita ja asettele ne kerässä täytteen päälle.
Koristele timjamin lehdillä

Reseptissä käytetyt tuotteet