Valmistusaika
Työaika: 20 min
Yhteensä: 40 min
Ainekset
20 kpl Aito Kaurasipsejä
200 g sulatettua tummaa suklaata
4 dl kermaa
150 g tummaa suklaata
Ohje
- Valmista täyte. Kiehauta 1 dl kermaa, ota kattila liedeltä ja lisää 150 g suklaata sekaan. Anna suklaan sulaa ja jäähdytä seos.
- Vaahdota 3 dl kermaa ja sekoita se nostellen suklaamassan sekaan.
- Laita massa pursotinpussiin ja anna asettua jääkaapissa pari tuntia.
- Dippaa Kaurasipsejä sulaneeseen suklaaseen siten, että vain puolet Kaurasipsistä peittyy suklaasta.
- Laita dipatut Kaurasipsit leivinpaperin päälle ja aseta jääkaappiin kovettumaan.
- Pursota suklaatäytettä juuri ennen tarjoilua Kaurasipsien päälle.