Teriyaki-lohi-pokekulho neljälle

Teriyaki-lohi-pokekulho on ihanan värikäs ja kevyt ateria. Lisää sekaan runsaskuituisia Linkosuon Ruissportteja.

Valmistusaika: 60 min

Ainekset

200 g Linkosuon Ruissporteja
400 g  tuoretta lohta
1 dl teriyaki-kastiketta
2 rkl paahdettuja seesaminsiemeniä
suolaa
½ tuore ananas
¼ vesimeloni
2 porkkanaa
½ kurkku
2 dl herneitä

Ohje

  1. Kuutioi lohi. Suolaa lohikuutiot ja anna maustua 20 minuuttia.
  2. Mittaa teriyaki-kastikkeen ainekset kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä 10 minuuttia.
  3. Lisää teriyaki-kastike ja seesaminsiemenet lohen joukkoon. Anna maustua toiset 20 minuuttia.
  4. Pilko hedelmät, porkkanat ja kurkku.
  5. Asettele kaikki ainekset kulhoon ja tarjoile.

Teriyaki-kastike

Teriyaki-kastike

1 dl sokeria
1 dl vettä
1 dl vähäsuolaista soijakastiketta

1.     Mittaa ainekset kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä 10 minuuttia.

Tämän reseptin suunnitteli Chef Arto Rastas.

Reseptissä käytetyt tuotteet