Teriyaki-lohi pokekulho (4:lle)

Valmistusaika

Työaika: 15 min
Yhteensä: 40 min

Ainekset

200 g Ruis Sport Sour Cream / Merisuola
400 g  tuoretta lohta kuutioina
1 dl teriyaki-kastiketta
2 rkl paahdettuja seesaminsiemeniä
suolaa
½ tuore ananas kuutioina
¼ vesimeloni kuutioina
2 porkkanaa ohuina lastuina
½ kurkku ohuina lastuina
2 dl herneitä

Ohje

  1. Suolaa lohikuutiot ja anna maustua 20 minuuttia.
  2. Mittaa teriyaki-kastikkeen ainekset kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä 10 minuuttia.
  3. Lisää teriyaki-kastike ja seesaminsiemenet lohen joukkoon. Anna maustua toiset 20 minuuttia.
  4. Pilko hedelmät, porkkanat ja kurkku.
  5. Asettele kaikki ainekset kulhoon ainesosittain ja tarjoile.

Teriyaki-kastike

Teriyaki-kastike

1 dl sokeria
1 dl vettä
1 dl vähäsuolaista soijakastiketta

1.     Mittaa ainekset kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä 10 minuuttia.

Tämän reseptin suunnitteli Chef Arto Rastas

Reseptissä käytetyt tuotteet