Raikas avonainen valkosipulileipä vihreällä pestolla ja tuoreilla tomaateilla ja basilikanlehdillä.
Mitä tarvitset
• Linkosuon valkosipulipaahtoa 2 kpl/annos
• Mozzarella juustoa
• Tomaatti
• Basilikan lehtiä
• Valkosipuli
• Suola
• Oliiviöljy
Levite
• Tuorejuusto 1 dl
• Pesto 3 tl
Ohje
- Valmista levite sekoittamalla tuorejuusto ja pesto.
- Mausta oman maun mukaan valkosipulilla. Lisää suolaa ja pippuria.
- Paahda valkosipulipaahdot. Viipaloi tomaatti sekä mozzarella.
- Voitele valkosipulipaahto levitteellä ja asettele päälle vuorotellen tomaattia ja mozzarellaa.
- Kaada leipien päälle vähän oliiviöljyä ja hienonnettua basilikaa.
Vinkki! Päälle voi laittaa myös mustapippuria ja kidesuolaa mauksi.