Tomaatti-mozzarellaleipä

Raikas avonainen valkosipulileipä vihreällä pestolla ja tuoreilla tomaateilla ja basilikanlehdillä.

Mitä tarvitset

• Linkosuon valkosipulipaahtoa 2 kpl/annos

• Mozzarella juustoa

• Tomaatti

• Basilikan lehtiä

• Valkosipuli

• Suola

• Oliiviöljy

Levite

• Tuorejuusto 1 dl

• Pesto 3 tl

Ohje

  • Valmista levite sekoittamalla tuorejuusto ja pesto.
  • Mausta oman maun mukaan valkosipulilla. Lisää suolaa ja pippuria.
  • Paahda valkosipulipaahdot. Viipaloi tomaatti sekä mozzarella.
  • Voitele valkosipulipaahto levitteellä ja asettele päälle vuorotellen tomaattia ja mozzarellaa.
  • Kaada leipien päälle vähän oliiviöljyä ja hienonnettua basilikaa.

Vinkki! Päälle voi laittaa myös mustapippuria ja kidesuolaa mauksi.

Reseptissä käytetyt tuotteet