Suolainen Tomaatti-pekonitäyte ei jätä ketään kylmäksi! Tässä täytteessä yhdistyvät monet maut, jotka luovat yhdessä unohtumattoman makuelämyksen. Linkosuon uusin Valkosipuli-Bruschetta maku Korppuset-tuoteperheessä viimeistelee reseptin ja tuo tarjoilupöytään jotain uutta ja ennennäkemätöntä.
Ainekset
170 g pekonia
500 g kirsikkatomaatteja puolitettuna
1 dl pinjansiemeniä
2 rkl balsamicoa
1 rkl fariinisokeria
Mustapippuria myllystä
Tuoretta basilikaa
Linkosuon Valkosipuli-Bruchetta Korppusia
Ohje
Paista pekonit pannulla rapeiksi ja nosta talouspaperin päälle jäähtymään
Lisää pannulle tomaatit ja pinjansiemenet
Paista, kunnes tomaatit alkavat hieman pehmetä
Lisää pannulle etikka, fariinisokeri ja mustapippuri
Rouhi veitsellä jäähtyneet pekonit ja sekoita täytteen joukkoon
Anna täytteen hieman jäähtyä ja lusikoi Korppusten päälle
Viimeistele hienonnetulla basilikalla
Tarjoile ja nauti!