Toscanan varraspizza

Lähde makumatkalle Toscanaan! Toscanan varraspizzaan raikkautta tuo päärynä.

Valmistusaika: 20 min

Ainekset

Linkosuon Varrasleipää
3 siivua ilmakuivattua kinkkua
4 siivua Buffalo-mozzarellaa
Parmesaanijuustoa lastuina
1 päärynä
4 rkl tomaattimurskaa
Tummaa balsamico-kastiketta
Rucolaa

Ohje

  1. Levitä tomaattimurska varrasleivälle.
  2. Laita tomaattimurskan päälle ilmakuivattu kinkku, parmesaanilastut ja buffalo-mozzarella.
  3. Paista uunissa 250-asteessa n. 10 min, kunnes juusto on sulanut. Viipaloi päärynä.
  4. Lisää pizzan pinnalle tuoreet päärynälohkot, rucola ja tummaa balsamico-kastiketta raitoina.

Tämän reseptin suunnitteli Junior MasterChef -kilpailija Topias

Reseptissä käytetyt tuotteet