Hertta

Welcome to enjoy a delicious lunch and other snacks. You can also buy lunch and café products from us for office or home delivery.

Linkosuo Restaurant Hertta is a lunch restaurant that is also suitable for various business and private events. The restaurant is in the Hermia (Hermia 11) area, just off the Hervanta highway, on the Technopolis property. Santaniemi Oy has been responsible for the interior design of the spacious and modern restaurant. The restaurant hall has 135 seats, and in summer, a terrace of about 40 seats.

Opening hours:

Mon–Thu: 8.00-15.00
Friday: 8.00-14.00

The space is open at weekends by appointment. Space can also be rented for evening events on weekdays.

Hermiankatu 1
33720 Tampere

Phone 020 770 2453
Email: hertta@linkosuo.fi
Restaurant Manager: Kirsi Rinne

Linkosuon asiakaspalvelu- ja palautesivu

Become a regular customer

cardu.com/linkosuo

You can find Linkosuo’s loyalty benefits in the Cardu app. Download Cardu and add the Linkosuo loyalty card to your Cardu wallet.
Through Cardu, you can take advantage of the lunch pass. You will receive a stamp from all normally priced buffet lunches. Sixteenth lunch free! Two stamps/day, passport is personal.

Lunch on weekdays from 10:30 to 13:30

Buffet lunch € 13.10
Includes hot food, salad, bread, spread, food drink and coffee and biscuits.

Soup € 8.80
Includes soup, bread, spread, food drink and coffee and biscuits.

Senior lunch: € 11,80
Children 1–4 years: 1 € / year
Children’s lunch 5-11 years: € 7.50

Lunch list

Week 21

Monday 20.05.
Valkosipuli-chili broileria & gyeran bap riisi kananmunalla M,G (sis. soija, kalakastike, seesami)
Talon kurpitsalasagne L, KASVIS (SAA VEG)
Keitto: Meksikon texmex kasviskeitto M, G, VEG
Chef: Porsaan lehtipihvi, pestoperunat & pippuri dippi M, G (sis. kananmuna)
Tuesday 21.05.
Rapeaa turskaa M (sis. sinappi ja vehnä) & salsakermaviili L, G
Smetanainen sitruuna broileri L, G (sis.sinappi ja selleri) & juureksia M, G
Keitto: Paprikainen tomaatti-linssikeitto M, G, VEG
Chef’s menu: Kasvis burgeri sipulirenkailla, gochujan majoneesilla,
pikkelöidyillä vihanneksilla & ranskanperunoilla M (sis. kananmuna & soija)
Kasvisruoka keittiöstä: Tofu- kikherne muhennos M, G, VEG
Wednesday 22.05.
Naudan pannupihvit pekoni-sipuli kastikkeella L (saa M, G)
Metsäsieni kasvis- kaalikääryleet & puolukka hilloa M, G, VEG
Keitto: Mausteinen kikhernesosekeitto M, G, VEG
Chef’s menu: Kievin kana, maalaiskermaperunat & juureksia L
Thursday 23.05.
Aamupalaa tarjolla klo 8.00-9.30 á 8,50 €
Hertan popcorn broileri & texas pete majoneesi M (sis. kananmuna ja sinappi)
Kikherne kukkakaali paneer M, G, VEG
Keitto: Kermainen savumuikkukeitto L,G
Chef: Luuttomia possun ribsejä, korealainen kastike, seesam perunat & maissia M (sis. soija)
Friday 24.05.
Smoky pulled pork paistos M, G (sis. omena)
Bao bun seitan-kimzhi täytteellä M, VEG (sis. soija, sinappi, selleri, vehnä)
Keitto: Juustoinen broilerkeitto L, G
Chef’s menu: Lihapullat viherpippurikastikkeessa & muusi L, G (sis. sinappi)
Jälkiruokana hedelmäinen marjasmoothie L, G

Download lunch menu for week 21 here ›

Week 22

Monday 27.05
Tahma kanaa & basmatiriisi M,G, (sis soija)
Herkkusieni-kasvis curry M,G,VEG
Keitto: Tofu-nuudeli keitto M,VEG
Chef’s menu: Salami-paprika pizza & rucolaa ja aiolia L
Tuesday 28.05
Uuniperunat savulohitäytteellä L,G & hunaja kasvikset
Naudanlihaa kermaisessa mustapippurikastikkeessa L,G
Keitto: Chili-kukkakaali keitto M,G,VEG
Chef’s menu: Hedelmäinen Broiler halloum salaatti G
Jälkiruuaksi keksivaahto L
Kasvisruoka keittiöstä!
Wednesday 29.05
Porsaan leikettä &savujuusto kermaperunat L
-kurkkumajoneesi M,G
Kokin bataatti-kesäkurpitsa pihvit L,G (Saa VEG)
Keitto: Kahden kalan keitto L,G
Chef’s menu: Pesto broileri,parmesania & mojorojo kasvikset L,G
Thursday 30.05
Pestoinen broiler lasagne L & ranch glaseeratut perunat
Porsaan lapaa kung pao tyyliin M,G (sis pähkinä,soija)
Keitto: Tofu-ramen M,G,VEG (sis soija, riisinuudeli)
Chef’s menu: Paneroitua kampelaa,skagen dippi & perunamuusi L
Friday 31.05
Nacho kuorrutteista broilerin rintaa & siipikastiketta sekä kevätsipuli dippi L,G
Aura-punajuuri paistos L,G
Keitto: Välimerellinen kasviskeitto M,G,VEG
Chef’s menu: Las vegas burger & kouruperunat L

Download lunch menu for week 22 here ›

Pictures of Hertta

Party and conference services

There is always a good reason to celebrate When it’s time to party with friends, family or partners, we want…

Cakes and Custom Products

Check out our delicious product range and order catering for parties and everyday life conveniently by phone or e-mail.