Hertta

Welcome to enjoy a delicious lunch and other snacks. You can also buy lunch and café products from us for office or home delivery.

Linkosuo Restaurant Hertta is a lunch restaurant that is also suitable for various business and private events. The restaurant is in the Hermia (Hermia 11) area, just off the Hervanta highway, on the Technopolis property. Santaniemi Oy has been responsible for the interior design of the spacious and modern restaurant. The restaurant hall has 135 seats, and in summer, a terrace of about 40 seats.

Opening hours:

Mon–Fri: 8.00-15.00

Closed 1st of May

The space is open at weekends by appointment. Space can also be rented for evening events on weekdays.

Hermiankatu 1
33720 Tampere

Phone 020 770 2453
Email: hertta@linkosuo.fi
Restaurant Manager: Kirsi Rinne

Linkosuon asiakaspalvelu- ja palautesivu

Become a regular customer

cardu.com/linkosuo

You can find Linkosuo’s loyalty benefits in the Cardu app. Download Cardu and add the Linkosuo loyalty card to your Cardu wallet.
Through Cardu, you can take advantage of the lunch pass. You will receive a stamp from all normally priced buffet lunches. Sixteenth lunch free! Two stamps/day, passport is personal.

Dear customer!

Due to the strike of the logistics companies in the trade, there may be changes and shortages in our product range.
We greatly apologize for any inconvenience this may cause.

Yours sincerely:
The staff of Hertta

Lunch on weekdays from 10:30 to 13:30

Buffet lunch € 10.50
Includes hot food, salad, bread, spread, food drink and coffee and biscuits.

Soup € 7.90
Includes soup, bread, spread, food drink and coffee and biscuits.

Senior lunch: € 9.10
Children 1–4 years: 1 € / year
Children’s lunch 5-11 years: € 6.50

Lunch list

Week 49

Monday 04.12.
Toscanalaistyylistä broileria & curry- paahdetut perunat L, G
Härkis hodarit M, VEG
Keitto: Chili-inkivääri kookoskeitto M, G, VEG
Chef’s menu: Ahvenmurekepihvit, perunasosetta & tilli dippiä L, G
Tuesday 05.12.
Tempura- paneroitua turskaa M & marrakesh dippi
– perunamuusi L, G
Uunimakkaraa & Västerbotten- juustoa Ahvenanmaan tyyliin G
Keitto: Kalkkuna- maissikeitto L, G
Chef’s menu: Falafelpyörykät & puttanesca pastaa M, VEG
Wednesday 06.12.
ITSENÄISYYSPÄIVÄ!
Thursday 07.12.
Sticky chicken & basmatiriisi M, G (sis. soija)
Sitruunainen kukkakaali-kikherne paistos L, G, KASVIS
Keitto: Kermainen maa-artisokkakeitto L, G, KASVIS
Chef’s menu: Lihapullat balsamico- valkosipuli kastikkeessa & lohkoperunat M, G
Friday 08.12.
Naudan pannupihvit & pekoni- sipuli höystö L (saa M)
Vuohenjuusto- kuorrutteiset punajuuripihvit G, KASVIS
Keitto: Tulinen papukeitto M, G, VEG
Chef’s menu: Butter chicken, basmatiriisi & naan leipää

Download lunch menu for week 49 here ›

Week 50

Monday 11.12
Hertan mausteinen rulla kebab M
– paahdettua perunaa & juureksia M, G
No-chicken tandoori kasvispata M, G, VEG
Keitto: Omenainen kurpitsasosekeitto M, G, VEG
Chef’s menu: Nacho broileria,kurpitsa pyrettä & basilika perunat M,G
Tuesday 12.12
Aamupalaa tarjolla klo 8.00- 9.30 á 8,50 €
Srirazha-seesam broileria & basmatiriisi M, G
Lämpöiset kasvisleivät meksikon kasvispihvillä L, KASVIS
Keitto: Aasialainen tofu-nuudelikeitto M, KASVIS
Chef’s menu: Paistetut muikut, kapriskastike & maalaisperunamuusi L
Wednesday 13.12
Riisipuuroa ja sekahedelmäkeittoa klo 8.00-9.30 á 4,90 €
JOULULOUNAS 12,70 €
Otamme pieniä pöytävarauksia (max 15 hlö) klo 12.00- 13.30
Joulukinkkua M, G & kokin konjakkisinappia
Mureaa nautaa tummassa karpalo muhennoksessa M, G
Talon perunalaatikko L (saa G)
Talon lanttulaatikko L ( Saa G)
Bataatti juurespaistos L,G,KASVIS
Keitetyt perunat & ruskistettu tillivoi L,G
Valikoima talon mainioita salaatteja sekä jälkiruuaksi piimäkakkua & puolukka vaahtoa!


Thursday 14.12
Otamme pieniä pöytävarauksia (max 15 hlö) klo 12.00- 13.30
Joululounas 12,70 €
Joulukinkkua M, G & kokin konjakki sinappia
Mureaa nautaa tummassa karpalo muhennoksessa M, G
Talon perunalaatikko L (saa G)
Talon lanttulaatikko L ( Saa G)
Bataatti juurespaistos L, G, KASVIS
Keitetyt perunat & ruskistettu tillivoi L, G
Valikoima talon mainioita salaatteja sekä jälkiruuaksi piimäkakkua & puolukka vaahtoa!
Chef’s menu: Rapea broiler burgeri, curry majoneesi & tikkuperunat M (11,90 €)
Friday 15.12
Tupla paneroidut broilerin siivet & medium texas pete kastiketta M, G
– ranskanperunat & sinihomejuustodippi G
Savulohilasagne L
Keitto: Parsakaalisosekeitto L, G, KASVIS
Chef’s menu: Porsaan ulkofilettä, viherpippurikastiketta & rakuunalla maustetut juurekset L, G

Download lunch menu for week 50 here ›

Pictures of Hertta

Party and conference services

There is always a good reason to celebrate When it’s time to party with friends, family or partners, we want…

Cakes and Custom Products

Check out our delicious product range and order catering for parties and everyday life conveniently by phone or e-mail.