Valmistusaika
Työaika: 15 min
Yhteensä: 15 min
Ainekset
100 g RuisSport Sour Cream
150-200 g pehmeälehtistä nuorta pinaattia
2 kovaksi keitettyä kananmunaa
½ kesäkurpitsa
½ punasipulia
4 tl pieniksi muruiksi murennettua feta-juustoa
6 rkl vinaigrette kastiketta
Ohje
- Leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi lastuiksi kuorimaveitsellä. Pese pinaatti ja poista tarvittaessa kova kara.
- Asettele kesäkurpitsat ja pinaatit lautasille niin, että koko lautasen pohja peittyy väljästi.
- Kostuta tasaisesti vinaigrette kastikkeella.
- Kuori munat, erottele valkuaiset ja keltuaiset. Puserra keltuaiset siivilän lävitse ja hakkaa valkuaiset hienoksi veitsellä.
- Sirota päälle oikein hienoksi leikattua punasipulia, valkuaiset, keltuaiset ja pieniksi muruiksi murennettu feta-juusto sekä ruissipsit.