Snygg – restaurant & café

We offer breakfast, a tasty lunch, delicious meeting snacks and our own bakery with quality take away products.

A daily lunch is available, always with a vegetarian (and also vegan) choise.

On our café side, we serve breakfast on weekday mornings from 7.30-9.30am. We also offer a selection of speciality coffees, house breads and rolls, and on the sweet side, a bun and cake of the day.

Opening hours:

Mon-fri open 8 a.m.- 3 p.m.

Työpajankatu 3
00580 Helsinki

Puhelin 020 770 2457
Sähköposti: snygg@linkosuo.fi 
Restaurant manager: Hanna-Mari Valkonen

Breakfast at 8-9.30 a.m.

Make yourself an energising breakfast at our Yoghurt bar with granola, seeds, nuts, honey, berries and fruit salad..

Lunch on weekdays from 11 to 13.30

LUNCH OF THE DAY 13,50 €
main course of your choice on a plate, salad, water, bread, coffee

SOUP LUNCH 11,40 €
soup of the day, salad, water, bread, coffee

SALAD WITH EXTRA PROTEIN 13,50€
Make your own salad base from the salad table and choose your extra protein from the kitchen, soup of the day, water, bread, coffee/tea.

Lunch list

Week 9

Monday 24.02.
Lihapullia basilikatomaattikastikkeessa, spagettia ja juustoraastetta L
Vihreitä papuja ja ruusukaalia yrteillä V,G
Vege moussakaa soijarouheesta ja fetamoussea L,G ( V,G)
Samettinen porkkana-inkiväärikeitto L,G

Meatballs in basil and tomato sauce with spaghetti and cheese
Green beans and brussels sprouts
Veggie moussaka with soy and feta mousse
Carrot and ginger soup
Tuesday 25.02.
Kananpoikaa kreikkalaisittain, kaprismuusia, viinilehtikääryleitä & tsatsikia L,G
Paahdettua kesäkurpitsaa ja porkkanaa V,G
Papuquesadilloja, tomaattiriisiä ja limeranskankermaa L ( V,G )
Pinaattikeittoa ja keitettyjä kananmunia L,G

Chicken served greek style with caper mashed potatoes, wine leave rolls and tsatsiki
Roasted zucchini and carrots
Bean quesadillas with tomato rice and lime sour cream
Spinach soup and boiled eggs
Wednesday 26.02.
Paneroitua turskaa, talon lohkoperunoita ja katkarapuremouladekastiketta L
Hernepyreetä L,G
Falafel-pyöryköitä & tomaattikastiketta, riisiä ja minttujogurttia L,G / V
Juustoista savuporokeittoa L,G

Breaded cod, house potato wedges and shrimp remoulade sauce
Pea puree
Falafel and tomato sauce with rice and mint yoghurt
Smoked reindeer soup
Thursday 27.02.
Riistakäristystä & perunamuusia, puolukkasurvosta L,G
Paahdettua palsternakkaa, selleriä ja porkkanaa V,G
Saag paneer leipäjuustolla & basmatiriisiä L,G ( V,G )
Kevyesti savuista palsternakkakeittoa V,G

Game stew with mashed potatoes and lingonberries
Roasted parsnip, celery and carrots
Saag paneer with squeezy cheese and basmati rice
Smoky parsnip soup

Friday 28.02.
Paahdettua porsaanulkofilettä metsäsienikastikkeella ja annanperunoita L,G
Parsakaalta ja kukkakaalia V,G
Puutarhurin juustoista kasviskiusausta kikherneillä L,G / V,G
Savutomaattikeittoa & appelsiiniranskankermaa L,G ( V,G )

Roasted pork fillet with forrest mushroom sauce and creamy potatoes
Broccoli and cauliflower
Gardener´s vegetable and potato casserole with chickpeas
Smoked tomato soup and orange sour cream

Download lunch menu for week 9 here ›

Week 9

Monday 24.02
Lihapullia basilikatomaattikastikkeessa, spagettia ja juustoraastetta L
Vihreitä papuja ja ruusukaalia yrteillä V,G
Vege moussakaa soijarouheesta ja fetamoussea L,G ( V,G)
Samettinen porkkana-inkiväärikeitto L,G

Meatballs in basil and tomato sauce with spaghetti and cheese
Green beans and brussels sprouts
Veggie moussaka with soy and feta mousse
Carrot and ginger soup
Tuesday 25.02
Kananpoikaa kreikkalaisittain, kaprismuusia, viinilehtikääryleitä & tsatsikia L,G
Paahdettua kesäkurpitsaa ja porkkanaa V,G
Papuquesadilloja, tomaattiriisiä ja limeranskankermaa L ( V,G )
Pinaattikeittoa ja keitettyjä kananmunia L,G

Chicken served greek style with caper mashed potatoes, wine leave rolls and tsatsiki
Roasted zucchini and carrots
Bean quesadillas with tomato rice and lime sour cream
Spinach soup and boiled eggs
Wednesday 26.02
Paneroitua turskaa, talon lohkoperunoita ja katkarapuremouladekastiketta L
Hernepyreetä L,G
Falafel-pyöryköitä & tomaattikastiketta, riisiä ja minttujogurttia L,G / V
Juustoista savuporokeittoa L,G

Breaded cod, house potato wedges and shrimp remoulade sauce
Pea puree
Falafel and tomato sauce with rice and mint yoghurt
Smoked reindeer soup
Thursday 27.02
Riistakäristystä & perunamuusia, puolukkasurvosta L,G
Paahdettua palsternakkaa, selleriä ja porkkanaa V,G
Saag paneer leipäjuustolla & basmatiriisiä L,G ( V,G )
Kevyesti savuista palsternakkakeittoa V,G

Game stew with mashed potatoes and lingonberries
Roasted parsnip, celery and carrots
Saag paneer with squeezy cheese and basmati rice
Smoky parsnip soup

Friday 28.02
Paahdettua porsaanulkofilettä metsäsienikastikkeella ja annanperunoita L,G
Parsakaalta ja kukkakaalia V,G
Puutarhurin juustoista kasviskiusausta kikherneillä L,G / V,G
Savutomaattikeittoa & appelsiiniranskankermaa L,G ( V,G )

Roasted pork fillet with forrest mushroom sauce and creamy potatoes
Broccoli and cauliflower
Gardener´s vegetable and potato casserole with chickpeas
Smoked tomato soup and orange sour cream

Download lunch menu for week 9 here ›