We offer breakfast, a tasty lunch, delicious meeting snacks and our own bakery with quality take away products.
A daily lunch is available, always with a vegetarian (and also vegan) choise.
On our café side, we serve breakfast on weekday mornings from 7.30-9.30am. We also offer a selection of speciality coffees, house breads and rolls, and on the sweet side, a bun and cake of the day.
Opening hours:
Mon-fri open 8 a.m.- 3 p.m.
Työpajankatu 3
00580 Helsinki
Puhelin 020 770 2457
Sähköposti: snygg@linkosuo.fi
Restaurant manager: Hanna-Mari Valkonen
Breakfast at 8-9.30 a.m.
Make yourself an energising breakfast at our Yoghurt bar with granola, seeds, nuts, honey, berries and fruit salad..
Lunch on weekdays from 11 to 13.30
LUNCH OF THE DAY 13,50 €
main course of your choice on a plate, salad, water, bread, coffee
SOUP LUNCH 11,40 €
soup of the day, salad, water, bread, coffee
SALAD WITH EXTRA PROTEIN 13,50€
Make your own salad base from the salad table and choose your extra protein from the kitchen, soup of the day, water, bread, coffee/tea.
Lunch list
- Monday 18.11.
- Porsaanleike bearnaisekastikkeella ja paahdettuja kasviksia & perunaa L (G)
Japanilaisia kaalilettuja okonomiaki & paistettua riisiä hoisin-kastiketta ja srirachamajoneesia G, M
Pehmeä appelsiini-porkkanasosekeittoa G,L
Kokoa oma salaattIiannos ja valitse sen kanssa lisukkeeksi
Vaihtehtoina:
Lohimoussea L,G tai grillattua vuohenjuustoa L,G - Tuesday 19.11.
- Pasta cambretti’ia & parmesaania L (G)
Omenaisia mukulaselleripihvejä & paahdettuja kauden kasviksia, savumajoneesia ja perunamuusia G,L (V)
Syksyn juuressosekeittoa G,L
Kokoa oma salaattIiannos ja valitse sen kanssa lisukkeeksi
Vaihtehtoina:
Lohimoussea L,G tai grillattua vuohenjuustoa L,G - Wednesday 20.11.
- Chipotlekana-kasvisburrito cheddarkastikkeella & salsaa, mausteriisi G (L)
Rapeaa polentaa, herne pico de galloa ja tofua G,L (V)
Kermaista lohi-seikeittoa G,L
Kokoa oma salaattIiannos ja valitse sen kanssa lisukkeeksi
Vaihtehtoina:
Lohimoussea L,G tai grillattua vuohenjuustoa L,G - Thursday 21.11.
- Paistettua lohta, remouladekastiketta ja tilliperunat G,L
Maa-artisokkaohrattoa & paahtotofua, juuressipsejä L (G/V)
Hernekeittoa palvikinkulla G,M
Pannukakkua, hilloa ja kermavaahtoa L 2 €/ hlö
Kokoa oma salaattIiannos ja valitse sen kanssa lisukkeeksi
Vaihtehtoina:
Lohimoussea L,G tai grillattua vuohenjuustoa L,G - Friday 22.11.
- Smetanahärkäpataa, paahtoperunoita ja timjamiporkkanaa G,L
Porkkanalettuja, palsternakkaperunamuusia ja puolukkahilloa, raejuustoa L (G/V)
Samettista savupalsternakkakeittoa G,L
Kokoa oma salaattIiannos ja valitse sen kanssa lisukkeeksi
Vaihtehtoina:
Lohimoussea L,G tai grillattua vuohenjuustoa L,G