Snygg – restaurant & café

We offer breakfast, a tasty lunch, delicious meeting snacks and our own bakery with quality take away products.

A daily lunch is available, always with a vegetarian (and also vegan) choise.

On our café side, we serve breakfast on weekday mornings from 7.30-9.30am. We also offer a selection of speciality coffees, house breads and rolls, and on the sweet side, a bun and cake of the day.

Opening hours:

Mon-fri open 8 a.m.- 3 p.m.

Työpajankatu 3
00580 Helsinki

Puhelin 020 770 2457
Sähköposti: snygg@linkosuo.fi 
Restaurant manager: Hanna-Mari Valkonen

Breakfast at 8-9.30 a.m.

Make yourself an energising breakfast at our Yoghurt bar with granola, seeds, nuts, honey, berries and fruit salad..

Lunch on weekdays from 11 to 13.30

LUNCH OF THE DAY 13,50 €
main course of your choice on a plate, salad, water, bread, coffee

SOUP LUNCH 11,40 €
soup of the day, salad, water, bread, coffee

SALAD WITH EXTRA PROTEIN 13,50€
Make your own salad base from the salad table and choose your extra protein from the kitchen, soup of the day, water, bread, coffee/tea.

Lunch list

Week 47

Monday 18.11.
Porsaanleike bearnaisekastikkeella ja paahdettuja kasviksia & perunaa L (G)

Japanilaisia kaalilettuja okonomiaki & paistettua riisiä hoisin-kastiketta ja srirachamajoneesia G, M

Pehmeä appelsiini-porkkanasosekeittoa G,L

Kokoa oma salaattIiannos ja valitse sen kanssa lisukkeeksi
Vaihtehtoina:

Lohimoussea L,G tai grillattua vuohenjuustoa L,G
Tuesday 19.11.
Pasta cambretti’ia & parmesaania L (G)

Omenaisia mukulaselleripihvejä & paahdettuja kauden kasviksia, savumajoneesia ja perunamuusia G,L (V)

Syksyn juuressosekeittoa G,L

Kokoa oma salaattIiannos ja valitse sen kanssa lisukkeeksi
Vaihtehtoina:

Lohimoussea L,G tai grillattua vuohenjuustoa L,G
Wednesday 20.11.
Chipotlekana-kasvisburrito cheddarkastikkeella & salsaa, mausteriisi G (L)

Rapeaa polentaa, herne pico de galloa ja tofua G,L (V)

Kermaista lohi-seikeittoa G,L

Kokoa oma salaattIiannos ja valitse sen kanssa lisukkeeksi
Vaihtehtoina:

Lohimoussea L,G tai grillattua vuohenjuustoa L,G
Thursday 21.11.
Paistettua lohta, remouladekastiketta ja tilliperunat G,L
Maa-artisokkaohrattoa & paahtotofua, juuressipsejä L (G/V)

Hernekeittoa palvikinkulla G,M

Pannukakkua, hilloa ja kermavaahtoa L 2 €/ hlö

Kokoa oma salaattIiannos ja valitse sen kanssa lisukkeeksi
Vaihtehtoina:

Lohimoussea L,G tai grillattua vuohenjuustoa L,G
Friday 22.11.
Smetanahärkäpataa, paahtoperunoita ja timjamiporkkanaa G,L

Porkkanalettuja, palsternakkaperunamuusia ja puolukkahilloa, raejuustoa L (G/V)

Samettista savupalsternakkakeittoa G,L

Kokoa oma salaattIiannos ja valitse sen kanssa lisukkeeksi
Vaihtehtoina:

Lohimoussea L,G tai grillattua vuohenjuustoa L,G

Download lunch menu for week 47 here ›