We offer breakfast, a tasty lunch, delicious meeting snacks and our own bakery with quality take away products.
A daily lunch is available, always with a vegetarian (and also vegan) choise.
On our café side, we serve breakfast on weekday mornings from 7.30-9.30am. We also offer a selection of speciality coffees, house breads and rolls, and on the sweet side, a bun and cake of the day.
Breakfast at 8-9.30 a.m.
Make yourself an energising breakfast at our Yoghurt bar with granola, seeds, nuts, honey, berries and fruit salad.
Opening hours:
Mon-fri open 8 a.m.- 3 p.m.
Työpajankatu 3
00580 Helsinki
Celebrations and events
You can book Snygg for celebrations and events. Ask for an offer, and we’ll work together to find the best solution!
Phone 020 770 2457
Email: snygg@linkosuo.fi
Restaurant manager: Hanna-Mari Valkonen
Lunch on weekdays from 11 to 13.30
LUNCH OF THE DAY 13,50 €
main course of your choice on a plate, salad, water, bread, coffee
SOUP LUNCH 11,40 €
soup of the day, salad, water, bread, coffee
SALAD WITH EXTRA PROTEIN 13,50€
Make your own salad base from the salad table and choose your extra protein from the kitchen, soup of the day, water, bread, coffee/tea.
Lunch list
- Monday 31.03.
- Wieninleike sitruunan ja anjoviksen kera L, kaprismajoneesia & perunamuusia L,G
Valkosipulipaahdettua vihreää papua ja porkkanaa V,G
Maalaismunakas L,G
Samettinen fenkolikeitto L,G
Wiener snitchel with lemon & anjovis, caper mayo & mashed potatoes
Garlic roasted green beans & carrot
Rustic vegetable omelet
Smooth fennel soup
- Tuesday 01.04.
- Snyggin jauhelihamureketta pekonilla ja kapriksella,
kermaista pippurikastiketta & valkosipuliperunoita L,G
Fenkoli paahdettua parsakaalta, punasipulia ja kesäkurpitsaa V,G
Pinaatti-ricotta canneloneja & pico de callo-salsaa VL
Maissi-kookoschowder V,G & nachoja
Meat loaf with capers and bacon, creamy pepper sauce and carlic potato casserole
Fennel spiced broccoli, red onion and zukkini
Spinach-ricotta filled cannolines & pico de callo salsa
Sweet corn-coconut chowder soup
- Wednesday 02.04.
- Limesmetana haudutettua puna-ahventa L,G riisiä
Kasviskorma kikherneillä V,G & basmatiriisiä, korianteria, chiliä ja suolapähkinöitä
Kurkuma höyrytettyä porkkanaa ja kukkakaalta V,G
Juustoinen jauhelihakeitto L,G
Lime sour cream poached fish & rice
Vegan chickpea korma, basmatirice, cilantro, chili and salted pea nuts
Turmeric steamed carrot & cauliflower
Creamy minced meat soup “ burger soup”
- Thursday 03.04.
- Riistapyöryköitä tummassa rosmariinikastikkeessa, perunamuusia L,G
Säräjuureksia M,G
Perunagnoccheja herkkusienillä ja karhunlaukalla V parmesaania
Perinteistä hernekeittoa lisukkeineen M,G ( V,G )
Pannukakkua, hilloa ja kermavaahtoa L 2,5 e
Game meat balls with dark rosmary sauce, mashed potatoes
Oven roasted honey root vegetables
Gnocchi with mushroom & bear gallop V parmesan
Finnish pea soup with onion & mustard
Pancake, jam & whipped cream 2,5 e
- Friday 04.04.
- Vihreää kana curryä & basmatiriisiä M,G
Paahdettua sipulia, vihreää chiliä, korianteria, lime-inkivääri coleslaw’ta V,G
Seitan bao bun & basmatiriisiä V
Tom kha kaohu-keitto V,G
MOCTAILIA JA MANSIKKAKERMAKAKKUA
Green curry chicken & basmati rice
Roasted onion, green chili, lime-ginger coleslaw
Seitan bao bun & basmati rice
Tofu tom kha kaohu soup V,G
Moctail & cake for every one
Week 14
- Monday 31.03
- Wieninleike sitruunan ja anjoviksen kera L, kaprismajoneesia & perunamuusia L,G
Valkosipulipaahdettua vihreää papua ja porkkanaa V,G
Maalaismunakas L,G
Samettinen fenkolikeitto L,G
Wiener snitchel with lemon & anjovis, caper mayo & mashed potatoes
Garlic roasted green beans & carrot
Rustic vegetable omelet
Smooth fennel soup
- Tuesday 01.04
- Snyggin jauhelihamureketta pekonilla ja kapriksella,
kermaista pippurikastiketta & valkosipuliperunoita L,G
Fenkoli paahdettua parsakaalta, punasipulia ja kesäkurpitsaa V,G
Pinaatti-ricotta canneloneja & pico de callo-salsaa VL
Maissi-kookoschowder V,G & nachoja
Meat loaf with capers and bacon, creamy pepper sauce and carlic potato casserole
Fennel spiced broccoli, red onion and zukkini
Spinach-ricotta filled cannolines & pico de callo salsa
Sweet corn-coconut chowder soup
- Wednesday 02.04
- Limesmetana haudutettua puna-ahventa L,G riisiä
Kasviskorma kikherneillä V,G & basmatiriisiä, korianteria, chiliä ja suolapähkinöitä
Kurkuma höyrytettyä porkkanaa ja kukkakaalta V,G
Juustoinen jauhelihakeitto L,G
Lime sour cream poached fish & rice
Vegan chickpea korma, basmatirice, cilantro, chili and salted pea nuts
Turmeric steamed carrot & cauliflower
Creamy minced meat soup “ burger soup”
- Thursday 03.04
- Riistapyöryköitä tummassa rosmariinikastikkeessa, perunamuusia L,G
Säräjuureksia M,G
Perunagnoccheja herkkusienillä ja karhunlaukalla V parmesaania
Perinteistä hernekeittoa lisukkeineen M,G ( V,G )
Pannukakkua, hilloa ja kermavaahtoa L 2,5 e
Game meat balls with dark rosmary sauce, mashed potatoes
Oven roasted honey root vegetables
Gnocchi with mushroom & bear gallop V parmesan
Finnish pea soup with onion & mustard
Pancake, jam & whipped cream 2,5 e
- Friday 04.04
- Vihreää kana curryä & basmatiriisiä M,G
Paahdettua sipulia, vihreää chiliä, korianteria, lime-inkivääri coleslaw’ta V,G
Seitan bao bun & basmatiriisiä V
Tom kha kaohu-keitto V,G
MOCTAILIA JA MANSIKKAKERMAKAKKUA
Green curry chicken & basmati rice
Roasted onion, green chili, lime-ginger coleslaw
Seitan bao bun & basmati rice
Tofu tom kha kaohu soup V,G
Moctail & cake for every one