Snygg – restaurant & café

We offer breakfast, a tasty lunch, delicious meeting snacks and our own bakery with quality take away products.

A daily lunch is available, always with a vegetarian (and also vegan) choise.

On our café side, we serve breakfast on weekday mornings from 7.30-9.30am. We also offer a selection of speciality coffees, house breads and rolls, and on the sweet side, a bun and cake of the day.

Opening hours:

2.1.23-5.1.23 open 8-15, 6.1.23 Closed

Työpajankatu 3
00580 Helsinki

Puhelin 020 770 2457
Sähköposti: snygg@linkosuo.fi 
Restaurant manager: Hanna-Mari Valkonen

Breakfast at 7.30-9.30 a.m.

Make yourself an energising breakfast at our Yoghurt bar with granola, seeds, nuts, honey, berries and fruit salad..

Lunch on weekdays from 11 to 14

LUNCH OF THE DAY 12,70 €
main course of your choice on a plate, salad, water, bread, coffee

SOUP LUNCH 10,90 €
soup of the day, salad, water, bread, coffee

PREMIUM PORTION 16,90 €

Lunch list

Week 5

Monday 30.01.
PREMIUM: Entrecôte cafe de Paris-kastikkeella & valkosipuliperunoilla L
Päivän keitto: Kookos-punajuurisosekeittoa V,G
Päivän lounas: Jauhelihapihviä pikantissa nduja-tomaattikastikkeessa & pennepastaa M ( M,G)
Päivän kasvislounas: Falafeleja, haudutettua purjoa, perunamuusia & kaurakreemiä L,G ( V,G)

Tuesday 31.01.
PREMIUM: Entrecôte cafe de Paris-kastikkeella & valkosipuliperunoilla L
Päivän keitto: Tomaattista vegejauhiskeittoa V,G
Päivän lounas: Härkä-nuudeliwokkia M
Päivän kasvislounas: Snyggin pinaattilettuja, savutofutahnaa & paahdettuja juureksia L


Wednesday 01.02.
PREMIUM: Entrecôte cafe de Paris-kastikkeella & valkosipuliperunoilla L
Päivän keitto: Kermaista kalakeittoa L,G
Päivän lounas: Sitruunaista rosmariinikanaa & kermaista rosmariiniperunaa L,G
Päivän kasvislounas: Vegaaninen paella hernismakkaralla & limeaiolilla V,G

Thursday 02.02.
PREMIUM: Saksanhirven paistia, punaviinikastiketta & kermaperunoita L,G
Päivän keitto: Borsch-keittoa possulla M,G & smetanaa L,G
Päivän lounas: Juustogratinoitua uunimakkaraa, juuresmuusia ja cocktailkurkkuja L,G
Päivän kasvislounas: Pesto amore gnoccheja, paahdettua ruusukaalia & paneroitua tofua L ( V,G )

Friday 03.02.
PREMIUM: Saksanhirven paistia, punaviinikastiketta & kermaperunoita L,G
Päivän keitto: Tryffelillä höystettyä juurisellerikeittoa L,G
Päivän lounas: Thaimaalaisia katkarapu-lohikakkuja, basmatiriisiä & kurkku-maapähkinä sweet chiliä L
Päivän kasvislounas: Saag paneer hernispyöryköillä & basmatiriisillä L,G ( V,G)

Download lunch menu for week 5 here ›