Valmistusaika
Työaika: 30 min
Yhteensä: 30 min
Ainekset
2 pss Ruissport Sour Cream -ruisnappeja
200 g ruskistettua ja maustettua jauhelihaa
50 g juustoraastetta
½ hienonnettu punasipuli
1 rkl hienonnettua korianteria
Jäävuorisalaattia pieneksi hienonnettuna
2 tomaattia kuutioituna
Lisäksi: Guaqamolea, Salsaa , Sour cream kastiketta
- Asettele tuotteita kerroksittain lautaselle ja nauti
Guaqamole
2 avokadoa
½ valkosipulinkynttä hienonnettuna
½ lime
1 tomaatti kuutioituna
½ sipuli hienonnnetuna
1 tl tabascoa
suolaa, mustapippuria
korianteria
loraus oliiviöljyä
- Leikaa avokadot puoliksi, poista siemen ja irroita liha.
- Murskaa liha haarukalla ja lisää limen mehu.
- Lisää oliiviiöljy ja hienonnettu valkosipuli.
- Lisää loput ainekset ja mausta.
Sour Cream
½ dl kermaviiliä
½ dl majoneesia (Hellmans)
1 rkl oliiviöljyä
1 tl Dijon sinappia
0,5 dl intiaanisokeria
persiljaa, ruohosipulia
suolaa, mustapippuria
- Sekoita kaikki ainekset keskenään.
Salsa
200 g puolikuivattu aurinkokuivattu tomaatti
½ sipulia
1 valkosipulinkynttä
1 punaista chiliä hienonnettuna
1 limen mehu
0,5 dl oliiviöljyä
suolaa, mustapippuria
- Hienonna tomaatit tehosekoittimella. Sekoita kaikki ainekset keskenään