Teriyaki-lohi-pokekulho on ihanan värikäs ja kevyt ateria. Lisää sekaan runsaskuituisia Linkosuon Ruissportteja.
Valmistusaika: 60 min
Ainekset
200 g Linkosuon Ruissporteja
400 g tuoretta lohta
1 dl teriyaki-kastiketta
2 rkl paahdettuja seesaminsiemeniä
suolaa
½ tuore ananas
¼ vesimeloni
2 porkkanaa
½ kurkku
2 dl herneitä
Ohje
- Kuutioi lohi. Suolaa lohikuutiot ja anna maustua 20 minuuttia.
- Mittaa teriyaki-kastikkeen ainekset kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä 10 minuuttia.
- Lisää teriyaki-kastike ja seesaminsiemenet lohen joukkoon. Anna maustua toiset 20 minuuttia.
- Pilko hedelmät, porkkanat ja kurkku.
- Asettele kaikki ainekset kulhoon ja tarjoile.
Teriyaki-kastike
Teriyaki-kastike
1 dl sokeria
1 dl vettä
1 dl vähäsuolaista soijakastiketta
1. Mittaa ainekset kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä 10 minuuttia.
Tämän reseptin suunnitteli Chef Arto Rastas.