Tilaustuotteet

Tarjoilut palaveriin, kotiin tai juhlaan! Tuotevalikoimamme vaihtuu sesongeittain ja sisältää niitä Linkosuon maankuuluja herkkuja. Saat tarvittaessa ohjeet myös tarjoilujen valmisteluun, menekkimääriin ja esillepanoon.

Valitse haluamasi tarjoilut verkkokauppamme tarjonnasta tai suunnittele oma menukokonaisuus keittiömestarimme laatimasta valikoimasta. Verkkokaupan kautta tilauksen voit tehdä suoraan verkosta, muutoin juhlapalvelumme kautta puhelimitse 020 770 2483 tai sähköpostitse juhlapalvelut@linkosuo.fi. Tilauksen tekeminen onnistuu myös missä tahansa Linkosuon kahvilassa tai ravintolassa. Mikäli tarvitset kuljetusta tai tilauksesi on kiireellinen, ota yhteys juhlapalveluumme puhelimitse.

Jätä tilauksesi klo 10.00 mennessä vähintään kaksi arkipäivää ennen noutoa. Poikkeuksena ruokatilaukset, jotka tulee antaa neljä arkipäivää ennen noutoa. Tilatessasi verkkokaupasta tai juhlapalveluilta voit valita tilauksesi noutopaikaksi Pirkanmaan alueelta minkä tahansa kahvilan tai ravintolan. Jos teet tilauksen suoraan kahvilaan tai ravintolaan, on tilauksesi noudettavissa sieltä sovittuna noutopäivänä.

Tutustu kakkuihimme

Kakkukuvastostamme löydät rakastetut klassikot ja ihanat kauden erikoisuudet – tutustu tilausvalikoimaan!