Hertta

Lounasravintola Tampereen Hervannassa

Tervetuloa nauttimaan herkullisesta lounaasta ja muista eväistä. Meiltä saa myös mukaan ostettua lounasta ja kahvilatuotteita toimistolle tai kotiin vietäväksi.

Varaa tilat yksityistilaisuuteen

Linkosuon Ravintola Hertta on lounasravintola, joka soveltuu myös erilaisiin yritys- ja yksityistilaisuuksiin. Ravintola sijaitsee Hermian (Hermia 11) alueella aivan Hervannan valtaväylän varrella, Technopoliksen kiinteistössä. Ravintolasalissa on 135 asiakaspaikkaa sekä kesällä n. 40 asiakaspaikan terassi.

Ilmainen pysäköinti lounasasiakkaille

Ravintolan lounasasiakkaille maksuton pysäköinti lounaan ajaksi ilmoittamalla auton rekisterinumero Hermia 11 aulaan.

Tutustu juhlatarjoiluihimme!


HUOM! Hertta ei vastaanota käteistä maksuvälineenä.

Aukioloajat:

Ma-to: 08.00-15.00 Pe: 08.00-14.00

Tila avoinna viikonloppuisin tilauksesta. Tila vuokrattavissa iltatilaisuuksiin myös arkisin.

Aamiaista tarjolla vain etukäteen tilanneille, min. 10 hlöä

Hermiankatu 1
33720 Tampere

Katso sijainti kartalla

Puhelin 020 770 2453
Sähköposti: hertta@linkosuo.fi
Ravintolapäällikkö: Kirsi Rinne

Linkosuon asiakaspalvelu- ja palautesivu

Liity kanta-asiakkaaksi

cardu.com/linkosuo

Löydät Linkosuon kanta-asiakasedut Cardu-sovelluksesta. Lataa Cardu ja lisää Linkosuon kanta-asiakaskortti Cardu lompakkoosi. Kanta-asiakaskorttia näyttämällä saat normaalihintaisesta 13,50 € lounaasta 0,30 € alennuksen! Kysy lisää niin autamme mielellämme!


Lounas arkisin klo 10.30-13.30

Buffetlounas 13,50 €
Sis. lämpimän ruoan, salaatin, leivän, levitteen, ruokajuoman sekä kahvin ja keksin.

Chef-annos 13,50 €
Päivittäin vaihtuva annos Hertan grillistä. Sisältää salaatin, leivän, levitteen, ruokajuoman.

Keitto 9,20 €
Sis. keiton, leivän, levitteen, ruokajuoman sekä kahvin ja keksin.

Keittolounas 10,50 €

Sis. keiton, salaatin, leivän, levitteen, ruokajuoman sekä kahvin ja keksin

Opiskelija- ja eläkeläisalennus -10 % lounaasta
Lapset 1–4 v: 1 € / ikävuosi
Lasten lounas 5–11 v: 7,50 €

Lounaslista

Viikko 17

Maanantai 21.04.
OLEMME VIETTÄMÄSSÄ PÄÄSIÄISTÄ!
Tiistai 22.04.
Haudutettu ohrapuuro & hillo L klo 7.45-9.30 á 2,20 €
Uunilohta sitruuna-smetana kastikkeella L, G
Mausteinen kebab pannu & jalopenoja M, G (sis. sinappi)
Keitto: Nochicken kasvis gulassikeitto M, G, VEG (sis. soija)
Chef’s menu: Broilerin boneless wings, ranskanperunat, Texas Peteä, sinihomejuusto dippiä & dippi vihanneksia M ,G
Keskiviikko 23.04.
Mannapuuro & hillo L klo 7.45-9.30 á 2,20 €
Naudan pannupihviä tummalla valkosipulikastikkeella & paahdettua perunaa M (saa M, G version)
Talon pinaattiletut & puolukkahilloa L, KASVIS (sis. kananmuna)
Keitto: Maapähkinäinen juuressosekeitto M, G, VEG
Chef´s menu: Panko- parmesan broileria, pesto fraichea & sitrus perunaa VL
Jälkiruoaksi Porkkanapiirakka L (sis. kananmuna)
Torstai 24.04.
Spelttipuuro & hillo L klo 7.45-9.30 á 2,20 €
Appelsiini-chili broileria & basmatiriisi M, G (sis. soija)
Kokin halloumi-punajuuri pihvit & retiisi jogurtti L, G, KASVIS (sis. kananmuna)
Keitto: Tandoorilla maustettu kalakeitto M, G
Chef´s menu: Pulled pork burger cheddarjuustolla & ranskanperunat L
Vegaaniruoka keittiöstä: Tandoori tofua M, G
Perjantai 25.04.
Sadonkorjuupuuro pellavansiemenillä & hillo M klo 7.45-9.30 á 2,20 €
Marry me broileria parmesanilla ja aurinkokuivatulla tomaatilla & lohkoperunat L, G
Uunimakkaraa Västerbotten juustolla L, G
Keitto: Kookoksinen tofu- nuudelikeitto M, VEG
Chef’s menu: Seitan pitaleipä, coleslaw & lohkoperuna M, VEG

Lataa viikon 17 lounaslista PDF-tiedostona tästä ›

Viikko 17

Maanantai 21.04
OLEMME VIETTÄMÄSSÄ PÄÄSIÄISTÄ!
Tiistai 22.04
Haudutettu ohrapuuro & hillo L klo 7.45-9.30 á 2,20 €
Uunilohta sitruuna-smetana kastikkeella L, G
Mausteinen kebab pannu & jalopenoja M, G (sis. sinappi)
Keitto: Nochicken kasvis gulassikeitto M, G, VEG (sis. soija)
Chef’s menu: Broilerin boneless wings, ranskanperunat, Texas Peteä, sinihomejuusto dippiä & dippi vihanneksia M ,G
Keskiviikko 23.04
Mannapuuro & hillo L klo 7.45-9.30 á 2,20 €
Naudan pannupihviä tummalla valkosipulikastikkeella & paahdettua perunaa M (saa M, G version)
Talon pinaattiletut & puolukkahilloa L, KASVIS (sis. kananmuna)
Keitto: Maapähkinäinen juuressosekeitto M, G, VEG
Chef´s menu: Panko- parmesan broileria, pesto fraichea & sitrus perunaa VL
Jälkiruoaksi Porkkanapiirakka L (sis. kananmuna)
Torstai 24.04
Spelttipuuro & hillo L klo 7.45-9.30 á 2,20 €
Appelsiini-chili broileria & basmatiriisi M, G (sis. soija)
Kokin halloumi-punajuuri pihvit & retiisi jogurtti L, G, KASVIS (sis. kananmuna)
Keitto: Tandoorilla maustettu kalakeitto M, G
Chef´s menu: Pulled pork burger cheddarjuustolla & ranskanperunat L
Vegaaniruoka keittiöstä: Tandoori tofua M, G
Perjantai 25.04
Sadonkorjuupuuro pellavansiemenillä & hillo M klo 7.45-9.30 á 2,20 €
Marry me broileria parmesanilla ja aurinkokuivatulla tomaatilla & lohkoperunat L, G
Uunimakkaraa Västerbotten juustolla L, G
Keitto: Kookoksinen tofu- nuudelikeitto M, VEG
Chef’s menu: Seitan pitaleipä, coleslaw & lohkoperuna M, VEG

Lataa viikon 17 lounaslista PDF-tiedostona tästä ›

Kuvia Hertasta

Rekrytoimme nyt: Kokki, Helsinki

Haemme nyt kokenutta KOKKIA Helsingissä sijaitsevaan lounasravintolaamme! Etsimme kokenutta lounaskokkia valmistamaan asiakkaillemme laadukasta itse tehtyä ruokaa ravintola Alvarissa. Työssä vaaditaan aiempaa kokemusta…

Kakut ja tilaustuotteet

Tutustu herkulliseen tuotevalikoimaamme ja tilaa tarjoilut juhlaan sekä arkeen kätevästi puhelimitse tai sähköpostitse.