Lounasravintola Tampereen Hervannassa
Tervetuloa nauttimaan herkullisesta lounaasta ja muista eväistä. Meiltä saa myös mukaan ostettua lounasta ja kahvilatuotteita toimistolle tai kotiin vietäväksi.
Varaa tilat yksityistilaisuuteen
Linkosuon Ravintola Hertta on lounasravintola, joka soveltuu myös erilaisiin yritys- ja yksityistilaisuuksiin. Ravintola sijaitsee Hermian (Hermia 11) alueella aivan Hervannan valtaväylän varrella, Technopoliksen kiinteistössä. Ravintolasalissa on 135 asiakaspaikkaa sekä kesällä n. 40 asiakaspaikan terassi.
Ilmainen pysäköinti lounasasiakkaille
Ravintolan lounasasiakkaille maksuton pysäköinti lounaan ajaksi ilmoittamalla auton rekisterinumero Hermia 11 aulaan.
Tutustu juhlatarjoiluihimme!
HUOM! Hertta ei vastaanota käteistä maksuvälineenä.
Aukioloajat:
Ma-to: 08.00-15.00 Pe: 08.00-14.00
Tila avoinna viikonloppuisin tilauksesta. Tila vuokrattavissa iltatilaisuuksiin myös arkisin.
Poikkeusaukiolot:
20.6. suljettu
23.6- 27.7. suljettu
Aamiaista tarjolla vain etukäteen tilanneille, min. 10 hlöä
Hermiankatu 1
33720 Tampere
Katso sijainti kartalla
Puhelin 020 770 2453
Sähköposti: hertta@linkosuo.fi
Ravintolapäällikkö: Kirsi Rinne
Liity kanta-asiakkaaksi
Löydät Linkosuon kanta-asiakasedut Cardu-sovelluksesta. Lataa Cardu ja lisää Linkosuon kanta-asiakaskortti Cardu lompakkoosi. Kanta-asiakaskorttia näyttämällä saat normaalihintaisesta 13,50 € lounaasta 0,30 € alennuksen! Kysy lisää niin autamme mielellämme!
Lounas arkisin klo 10.30-13.30
Buffetlounas 13,50 €
Sis. lämpimän ruoan, salaatin, leivän, levitteen, ruokajuoman sekä kahvin ja keksin.
Chef-annos 13,50 €
Päivittäin vaihtuva annos Hertan grillistä. Sisältää salaatin, leivän, levitteen, ruokajuoman.
Keitto 9,20 €
Sis. keiton, leivän, levitteen, ruokajuoman sekä kahvin ja keksin.
Keittolounas 10,50 €
Sis. keiton, salaatin, leivän, levitteen, ruokajuoman sekä kahvin ja keksin
Opiskelija- ja eläkeläisalennus -10 % lounaasta
Lapset 1–4 v: 1 € / ikävuosi
Lasten lounas 5–11 v: 7,50 €
Lounaslista
- Maanantai 16.06.
- Neljän viljan puuro & hillo M klo 7.45-9.30 á 2,20 €
Lohi-pinaattilasagne & paahdetut juurekset L
Bang bang broileria & riisiä M, G (sis. soija, seesami ja maapähkinä) SAA VEG keittiöstä
Keitto: Kookoksinen myskikurpitsakeitto M, G, VEG
Chef´s menu: Naudan rintaa, perunaa ja metsäsienikastiketta L, G - Tiistai 17.06.
- Aamupalaa tarjolla klo 8.00-9.30 á 8,50 €
Haudutettu ohrapuuro & hillo L klo 7.45-9.30 á 2,20 €
Kokin naudan täysliha pannupihvit & mallaskastike M
Kana- habanero pizzaa L
Keitto: Parsa- tuorehernesosekeitto L, G
Chef´s: Ruis paneroidut muikut, punajuuri jogurtti & tillinen perunasose L - Keskiviikko 18.06.
- Mannapuuro & hillo L klo 7.45-9.30 á 2,20 €
HUOM! Suljemme ravintolan tänään klo 14.00. Lounas normaalisti 10.30-13.30
Broileria appelsiini- kirsikkatomaatti kastikkeessa L, G (SAA M, G) & paahdettu riisi M, G, sis. soija, seesami
Juustokuorrutetut kasvisleipäset Meksikon kasvispihvillä L, KASVIS
Keitto: Karibian lohikeitto M, G
Chef´s: Pulled pork hot dogs bbq kastikkeella, chili slaw & ranskanperunat (sis. soija, seesami)
VEGAANIRUOKA keittiöstä: Kasviscurry - Torstai 19.06.
- Spelttipuuro & hillo L klo 7.45-9.30 á 2,20 €
JUHANNUSLOUNAS klo 10.30-13.30
Viski-karamelli glaseeratut broilerin siivet & loaded new potatoes L, G
Makkara- tortellini pannu L
Keitto: Perinteinen kesäkeitto L, G, KASVIS
Chef´s: Lohi-halloumivartaat, tilli-voi perunat, tsatsikia ja maissintähkää L, G
Veg ruoka keittiöstä: Rapeat vege nugetit viski-karamelli kastikkeella M, G, VEG
Jälkiruoaksi kinuskitorttua L
- Perjantai 20.06.
- HYVÄÄ JUHANNUSTA!
Hertta sulkee ovensa remontin ajaksi ja avaamme jälleen ma 28.7.
HYVÄÄ KESÄÄ KAIKILLE!
Viikko 25
Kuvia Hertasta
Hurmaa kesävieraat helposti – top 5 reseptit ruissipseille

Monikäyttöiset ruis- ja kaurasipsit täytteineen sopivat naposteltavaksi niin mökkilaiturille, piknikille kuin kesän juhliin. Keräsimme yhteen Linkosuon viisi suosituinta sipsitäyteohjeita, joiden…
Kakut ja tilaustuotteet

Tutustu herkulliseen tuotevalikoimaamme ja tilaa tarjoilut juhlaan sekä arkeen kätevästi puhelimitse tai sähköpostitse.