Ravintola Alvar

Helsingin rautatiaseman kupeeseen, Alma-talon alakertaan on avattu Linkosuon uusin lounasravintola!

Tervetuloa nauttimaan kotimaisista raaka-aineista valmistuvaa monipuolista lounasta. Kahvilan puolelta tulet myös löytämään oman konditoriamme valmistamia makeita herkkuja.

Lounaalla pääset halutessasi nauttimaan myös Chef´s – lounaasta, joka valmistetaan lautasannoksena juuri sinua varten.

Lue tiedote uudesta toimipisteestä

Aukioloajat

Ma-pe: klo 8-14:30, lounas 10.45-13.30

Alvar Aallon katu 3C
00100 Helsinki
Katso sijainti kartalla päivitetään

puh. 020 770 2468
Sähköposti: alvar@linkosuo.fi

Ravintolapäällikkö: Marjo Jämsä

Aamupalabuffa ma-pe klo 8:00-10:00
(Päivän puuroa, jogurttia tai rahkaa, leipälajitelma, juustoa, leikkelettä, keitettyä kananmunaa, mehua  & Kahvia/teetä) 11,90€


Lounas ma-pe klo 10:45-13:30
Buffetlounas 13,50
Keitto & salaatti 11,50
Chef´s annos 13,50 


Lounaslista

Viikko 42

Maanantai 14.10.
Aamupuuro: Neljän viljan puuro VEG
Chef’s annos grillistä; Pariloitua lohisalaattia & pikkelivihanneksia M,G
Sticky turkey Kentucky style L,G
Kokonaisena paistettua porsaanfileetä & omenachutneytä M,G
Panang curry tofulla VEG,G
Juureskeittoa L,G
Hedelmäjogurttia L,G

Chef’s portion from the grill; Pork cutlet with bearnaise & potato wedges
Sticky Kentucky turkey L,G
Pork filled & apple chutney M,G
Tofu Panang curry VEG,G
Root vegetable soup L,G
Fruit yoghourt L,G

Tiistai 15.10.
Aamupuuro: Samettinen kaurapuuro kauramaidosta VEG
Chef’s annos grillistä; Pariloitua lohisalaattia & pikkelivihanneksia M,G
Kauraleivitettyjä silakkafileitä & remouladea L
Pasta carbonaraa L & juustoripotetta VL (G)
Papukormaa L,G (VEG)
Kukkakaali-aurajuustokeitttoa L,G
Lakritsipannacottaa L

Chef’s portion from the grill; Grilled salmon salad with pickled veggies M,G
Oat pattered Baltic herring & remoulade L
Pasta carbonara & cheese VL (G)
Bean korma L,G (VEG)
Cauliflower & blue cheese soup L,G
Licorice panna cotta L

Keskiviikko 16.10.
Aamupuuro: Mannapuuroa L
Chef’s annos grillistä; Porsaanleike, bearnaisea & lohkoperunoita
Jamaican jerk -kanaa & Jamaican hot sauce M,G
Pinaatti-kasvipihvejä tuorejuustotäytteellä & rucolakastiketta L,G
Vegaanista moussakaa soijarouheella VEG,G
Purjo-perunakeittoa L,G
Mustikkavispipuuroa L

Chef’s portion from the grill; Pork cutlet with bearnaise & potato wedges
Jamaican Jerk chicken & hot sauce M,G
Spinach & cream cheese patties & rocket sauce L,G
Vegan moussaka VEG,G
Leek & potato soup L,G
Whipped blue berry porridge L

Torstai 17.10.
Aamupuuro: Spelttihelmipuuroa kauramaidosta
Chef’s annos grillistä; Porsaanleike, bearnaisea & lohkoperunoita
Artesaanimakkarapannua & ruohosipulimunakokkelia L,G
Lohi-säynävälasagnea L
Kaura-siemenpyöryköitä & paprikamajoneesia VEG
Hernekeittoa palvikinkulla M,G (VEG)
Pannukakkua, hilloa & kermavaahtoa L

Chef’s portion from the grill; Pork cutlet with bearnaise & potato wedges
Sausage hash with scrambled chive eggs L,G
Fish lasagna L
Oat & seed rissole with sweet pepper mayonnaise VEG
Pea & ham soup M,G (VEG)
Pancake with jam & whipped cream L

Perjantai 18.10.
Aamupuuro: Uuniohrapuuro VEG
Chef’s annos grillistä; Pariloitua vuohenjuustosalaattia & punasipulihilloa VL,G
Porsaanleikettä, valkosipuli- kermaperunaa & tummaa timjamikastiketta L
Satay kanaa M (G, VEG)
Mac & Cheese kikherneillä L
omaatti-basilikakeittoa VEG,G
Hedelmä

Chef’s portion from the grill; Goat cheese salad & red onion jam VL,G
Pork cutlet with garlic & cream potatoes and thyme sauce L
Satay chicken M (G,VEG)
Chickpea Mac & Cheese L
Tomato & basil soup VEG,G
Fruit

Lataa viikon 42 lounaslista PDF-tiedostona tästä ›

Viikko 43

Maanantai 21.10
Aamupuuro: Kaurapuuro VEG
Chef’s annos grillistä; Katkarapu-äyriäispastaa & rouille L
Butter chicken L,G
Pippurihärkää L,G
Kasviskaalikääryleitä, papu-sipulipaistosta & puolukkasurvosta M
Kermaista kalakeittoa L,G
Hedelmä
Tiistai 22.10
Aamupuuro: Neljän viljan puuro VEG
Chef’s annos grillistä; Katkarapu-äyriäispastaa & rouille L
Perinteistä makaroonilaatikkoa L
Kanan koipinuijia & Amerikan BBQ -kastiketta M,G
Shakshukaa; tomaatti-kikhernepannua kananmunalla M,G (VEG)
Borssikeittoa naudanlihalla M,G & smetanaa L,G (VEG)
Kaura-omenapaistosta L
Keskiviikko 23.10
Aamupuuro: Spelttihelmipuuro VEG
Chef’s annos grillistä; Pariloitua kananfileetä, savurakuunavoita & frittivihanneksia L,G
Riistakäristystä & puolukkaa M,G
Pinaattilettuja, raejuustoa & puolukkaa L
Suppilovahverorisottoa nyhtökauralla L,G (VEG)
Linssikeittoa & juuressipsejä VEG,G
Puolukka-banaanirahkaa L,G
Torstai 24.10
Aamupuuro: Mannapuuro L
Chef’s annos grillistä; Pariloitua kananfileetä, savurakuunavoita & frittivihanneksia L,G
Korealaista possuniskaa, avokadosalsaa & chilikorianteria M,G
Lohiwallenberg & kapriskermaviiliä L (G)
Kasvis-härkistäytteisiä tortilloja, avokadosalsaa & chilikorianteria L
Juustoista sellerikeittoa & friteerattua tofua L,G
Suklaavaahtoa L
Perjantai 25.10
Aamupuuro: Uuniohrapuuro VEG
Chef’s annos grillistä; Ceasarsalaattia & pariloitua lohta L
Lasagnea L (nauta)
Kanaa kung pao L,G
Hamppu-punajuuripihvejä halloumijuustolla & kurpitsansiemenpestoa L,G (VEG)
Pinaattikeittoa & kananmunaa L
Kuningatarsmoothieta L,G

Lataa viikon 43 lounaslista PDF-tiedostona tästä ›