Lounasravintola Kalevanpaasi

Ravintola Kalevanpaasi tarjoaa lounas-, juhla- ja kokouspalveluja. Linkosuon lounasravintolat tarjoavat kotilounasta paikallisista raaka-aineista valmistettuna. Tarjolla on aina myös tuoretta, vastakeitettyä Paulig-kahvia sekä herkullisia leivonnaisia ja täytettyjä leipiä Linkosuon omasta leipomosta ja keittiöstä. 

Varaa kokous- tai juhlatila meiltä! 

Ravintolassa on kolme erillistä tilaa, joissa voit viettää oman tilaisuutesi. 

  • Topaasisali 15–42 hlö 
  • Safiirisali 15–40 hlö
    • esteetön kulku
  • Paasisali 25–70 hlö
    • käytössä hissi sekä inva wc

Kaikissa juhla- ja kokoustiloissamme on videotykki sekä valkokangas. Paasisalissa on langaton wifi-yhteys.
Kalevan saunatilat ovat avarat, valoisat ja viihtyisät. Juhlatilaan mahtuu 30-40 henkeä.

Aukioloajat:

Ma-pe: 08.00 – 14.30

Juhlasalit ovat vuokrattavissa kokouksiin, erilaisiin perhejuhliin ja iltatapahtumiin arkisin sekä viikonloppuisin. Kerromme mielellämme lisää!

Sarvijaakonkatu 5 B 
33540 Tampere

Katso sijainti kartalla

Puhelin 020 770 2483 
Sähköposti: kalevanpaasi@linkosuo.fi 
Ravintolapäällikkö: Laura Jänne

Linkosuon asiakaspalvelu- ja palautesivu

Tutustu tarjoiluihin: 
Juhlatarjoilut 

Kysy tarjous omaan tilaisuuteesi: 
020 770 2483
kalevanpaasi@linkosuo.fi 

Aamiainen arkisin klo 8-10

  • Puuro, hillo
  • Leivät, leikkeleet
  • Tuoreet vihannekset
  • Kananmuna
  • Tuoremehu
  • Kahvi / tee

7,50 €/hlö

ResQ Club - Älä heitä hyvää ruokaa hukkaan!

Lounas arkisin klo 10.30-13.30

Buffet-lounas 13,20 € 
Sis. Lämpimän ruoan, salaattipöydän, leivän, levitteen, ruokajuoman sekä kahvin tai teen sekä keksin. 

Keittolounas 10,40 € 
Sis. Keiton, salaattipöydän, leivän, levitteen, ruokajuoman sekä kahvin tai teen sekä keksin. 

Keitto 9,10 € 
Sis. Keiton, leivän, levitteen ja ruokajuoman. 

Opiskelija- ja eläkeläisalennus -10 % lounaasta.

Lapset 1–4 v: 1 € / ikävuosi 
Lasten lounas 5–11 v. 7,50 € 

Klo 13.30–13.40 lounaspöydästä jäljelle jääneet ruoat: pieni rasia 4,50 € (0,5 l) & iso rasia 6,50 € (1,0 l). 

Lounaslista

Viikko 17

Maanantai 21.04.
Olemme suljettuna.
Mukavaa pääsiäistä!
Tiistai 22.04.
Talon pyttipannu G, M & paistettu kananmuna G, M
Kasvispyttipannu tofusta G, M
Lohimestarinpihvit G, L & tillikermaviili G, L
Kasvissosekeitto G, L
Keskiviikko 23.04.
Uuniperunat savulohi- ja raejuustotäytteellä G, L
Butter chicken – voikana G, L
Basmatiriisi G, M
Makkarakeitto G, M
Torstai 24.04.
Maissipaneroitua broilerin filettä & buffalokastiketta M,G & auradippi L,G
Maalaislohkoperunat G, M
Tonnikalapastavuoka L
Paahdetut inkivääriporkkanat G, M
Hernekeitto G, M
Pannukakku L (saa myös glut) & mansikkahillo
Perjantai 25.04.
Grillipihvi mustapippurikastikkeella G, L
Paahdetut perunat G, M
Parsakaali-juustokala G, L
Parsakaali-kasvispaistos G, L
Keltainen kanakeitto G, L

Lataa viikon 17 lounaslista PDF-tiedostona tästä ›

Viikko 17

Maanantai 21.04
Olemme suljettuna.
Mukavaa pääsiäistä!
Tiistai 22.04
Talon pyttipannu G, M & paistettu kananmuna G, M
Kasvispyttipannu tofusta G, M
Lohimestarinpihvit G, L & tillikermaviili G, L
Kasvissosekeitto G, L
Keskiviikko 23.04
Uuniperunat savulohi- ja raejuustotäytteellä G, L
Butter chicken – voikana G, L
Basmatiriisi G, M
Makkarakeitto G, M
Torstai 24.04
Maissipaneroitua broilerin filettä & buffalokastiketta M,G & auradippi L,G
Maalaislohkoperunat G, M
Tonnikalapastavuoka L
Paahdetut inkivääriporkkanat G, M
Hernekeitto G, M
Pannukakku L (saa myös glut) & mansikkahillo
Perjantai 25.04
Grillipihvi mustapippurikastikkeella G, L
Paahdetut perunat G, M
Parsakaali-juustokala G, L
Parsakaali-kasvispaistos G, L
Keltainen kanakeitto G, L

Lataa viikon 17 lounaslista PDF-tiedostona tästä ›

Kuvia Kalevanpaadesta

Rekrytoimme nyt: Kokki, Helsinki

Haemme nyt kokenutta KOKKIA Helsingissä sijaitsevaan lounasravintolaamme! Etsimme kokenutta lounaskokkia valmistamaan asiakkaillemme laadukasta itse tehtyä ruokaa ravintola Alvarissa. Työssä vaaditaan aiempaa kokemusta…

Kakut ja tilaustuotteet

Tutustu herkulliseen tuotevalikoimaamme ja tilaa tarjoilut juhlaan sekä arkeen kätevästi puhelimitse tai sähköpostitse.