Welcome to enjoy a delicious lunch and other snacks. You can also buy lunch and café products from us for office or home delivery.
Reserve a place for private occasion
On the weekdays, Linkosuo Restaurant Hertta serves lunch customers, while in the evenings and weekends, the space is available for various business and private events. The restaurant Hertta is located in the Hermia area (Hermia 11), right along Hervanta’s highway, in the Technopolis building. The restaurant hall has 135 seating place, and in the summer, there is a terrace with about 40 seats. Available for both corporate and private events.
Opening hours:
Mon–Thu: 8.00-15.00
Friday: 8.00-14.00
The space is open at weekends by appointment. Space can also be rented for evening events on weekdays.
Hermiankatu 1
33720 Tampere
Phone 020 770 2453
Email: hertta@linkosuo.fi
Restaurant Manager: Kirsi Rinne
Become a regular customer
You can find Linkosuo’s loyalty benefits in the Cardu app. Download Cardu and add the Linkosuo loyalty card to your Cardu wallet.
Through Cardu, you can take advantage of the lunch pass. You will receive a stamp from all normally priced buffet lunches. Sixteenth lunch free! Two stamps/day, passport is personal.
Note! Restaurant Hertta doesn’t accept cash as a payment method.
Lunch on weekdays from 10:30 to 13:30
Buffet lunch € 13.10
Includes hot food, salad, bread, spread, food drink and coffee and biscuits.
Soup € 8.80
Includes soup, bread, spread, food drink and coffee and biscuits.
Senior lunch: € 11,80
Children 1–4 years: 1 € / year
Children’s lunch 5-11 years: € 7.50
Lunch list
- Monday 14.04.
- Kaurapuuro & hillo M klo 7.45-9.30 á 2,20 €
Kermainen cajun broileri L, G & paahdettua pippuri perunaa M, G
Maapähkinäinen panang kasvis curry tofulla M, G, VEG (sis. soija)
Keitto: Kesäkurpitsa- linssisosekeitto M ,G, VEG (sis. soija)
Chef’s menu: Naudan pannupihviä tummalla rosmariinikastikkeella & paahdettua perunaa M (sis. kananmuna, sinappi)
- Tuesday 15.04.
- Haudutettu ohrapuuro & hillo L klo 7.45-9.30 á 2,20 €
Rosvopaistia smoky bbq kastikkeella & patatas bravas perunat aiolilla M, G (sis. kananmuna, sinappi, omena)
Juustoinen kasvis tortillavuoka nyhtökauralla L, KASVIS (saa VEG)
Keitto: Paahdettu fenkoli- kanakeitto L, G
Chef’s menu: Paistetut muikut, tilli- perunamuusia & punajuuri jogurttia L
Jälkiruoaksi suklainen riisifrutti L, G (SAA M, G, VEG)
- Wednesday 16.04.
- Mannapuuro & hillo L klo 7.45-9.30 á 2,20 €
Broileria cordon bleu, curry ananasdippi & cheddar perunat (sis. soija, sinappi, kananmuna)
Pippurinen härkäpata L, G (SAA MAIDOTON) (sis. sinappi, selleri, soija)
Keitto: Kasvissosekeitto L, G, KASVIS
Chef’s menu: Falafel pyörykät puttanesca kastikkeella & spagettia M, VEG
- Thursday 17.04.
- Spelttipuuro & hillo klo 7.45-9.30 á 2,20 €
Hertan pääsiäislounas!
Häränlihapyörykät kermaisella sinappikastikkeella L, G (sis. kananmuna, sinappi, soija)
– harissalla maustetut juurekset M, G
Kokin kesäkurpitsaletut & minttuinen jogurtti L, KASVIS (sis. kananmuna)
Keitto: Lempeän sitruunainen parsakeitto L, G, KASVIS & valkosipuliset ruiskrutongit
Chef’s menu: Uunilohta sahrami- hollandaisekastikkeella & paahdetut perunat G (sis. selleri, kananmuna)
Jälkiruoaksi persikkainen rahkapiirakkaa L (sis. kananmuna)
- Friday 18.04.
- PITKÄPERJANTAI
Week 16
- Monday 21.04
- OLEMME VIETTÄMÄSSÄ PÄÄSIÄISTÄ!
- Tuesday 22.04
- Haudutettu ohrapuuro & hillo L klo 7.45-9.30 á 2,20 €
Uunilohta sitruuna-smetana kastikkeella L, G
Mausteinen kebab pannu & jalopenoja M, G (sis. sinappi)
Keitto: Nochicken kasvis gulassikeitto M, G, VEG (sis. soija)
Chef’s menu: Broilerin boneless wings, ranskanperunat, Texas Peteä, sinihomejuusto dippiä & dippi vihanneksia M ,G
- Wednesday 23.04
- Mannapuuro & hillo L klo 7.45-9.30 á 2,20 €
Naudan pannupihviä tummalla valkosipulikastikkeella & paahdettua perunaa M (saa M, G version)
Talon pinaattiletut & puolukkahilloa L, KASVIS (sis. kananmuna)
Keitto: Maapähkinäinen juuressosekeitto M, G, VEG
Chef´s menu: Panko- parmesan broileria, pesto fraichea & sitrus perunaa VL
Jälkiruoaksi Porkkanapiirakka L (sis. kananmuna)
- Thursday 24.04
- Spelttipuuro & hillo L klo 7.45-9.30 á 2,20 €
Appelsiini-chili broileria & basmatiriisi M, G (sis. soija)
Kokin halloumi-punajuuri pihvit & retiisi jogurtti L, G, KASVIS (sis. kananmuna)
Keitto: Tandoorilla maustettu kalakeitto M, G
Chef´s menu: Pulled pork burger cheddarjuustolla & ranskanperunat L
Vegaaniruoka keittiöstä: Tandoori tofua M, G
- Friday 25.04
- Sadonkorjuupuuro pellavansiemenillä & hillo M klo 7.45-9.30 á 2,20 €
Marry me broileria parmesanilla ja aurinkokuivatulla tomaatilla & lohkoperunat L, G
Uunimakkaraa Västerbotten juustolla L, G
Keitto: Kookoksinen tofu- nuudelikeitto M, VEG
Chef’s menu: Seitan pitaleipä, coleslaw & lohkoperuna M, VEG
Week 17
Pictures of Hertta
Party and conference services

There is always a good reason to celebrate When it’s time to party with friends, family or partners, we want…
Cakes and Custom Products

Check out our delicious product range and order catering for parties and everyday life conveniently by phone or e-mail.