Welcome to enjoy a delicious lunch and other snacks. You can also buy lunch and café products from us for office or home delivery.
Linkosuo Restaurant Hertta is a lunch restaurant that is also suitable for various business and private events. The restaurant is in the Hermia (Hermia 11) area, just off the Hervanta highway, on the Technopolis property. Santaniemi Oy has been responsible for the interior design of the spacious and modern restaurant. The restaurant hall has 135 seats, and in summer, a terrace of about 40 seats.
Opening hours:
Mon–Thu: 8.00-15.00
Friday: 8.00-14.00
The space is open at weekends by appointment. Space can also be rented for evening events on weekdays.
Hermiankatu 1
33720 Tampere
Phone 020 770 2453
Email: hertta@linkosuo.fi
Restaurant Manager: Kirsi Rinne
Become a regular customer
cardu.com/linkosuo
You can find Linkosuo’s loyalty benefits in the Cardu app. Download Cardu and add the Linkosuo loyalty card to your Cardu wallet.
Through Cardu, you can take advantage of the lunch pass. You will receive a stamp from all normally priced buffet lunches. Sixteenth lunch free! Two stamps/day, passport is personal.
Lunch on weekdays from 10:30 to 13:30
Buffet lunch € 13.10
Includes hot food, salad, bread, spread, food drink and coffee and biscuits.
Soup € 8.80
Includes soup, bread, spread, food drink and coffee and biscuits.
Senior lunch: € 11,80
Children 1–4 years: 1 € / year
Children’s lunch 5-11 years: € 7.50
Lunch list
- Monday 18.11.
- Aamupuuro ja hillo klo 7.30-9.30 á 2,00
Smetanainen kanapata & paahdettuja juureksia L, G (MAIDOTON KEITTIÖSTÄ)
Kuhapyörykät & remoulade dippi L, G (sis. sinappi, selleri, kananmuna)
Keitto: Pähkinäinen tofu-riisinuudelikeitto M, G, VEG
Chef’s menu: Naudan pannupihvit kermaisella sienikastikkeella & paahdettua perunaa ja juuresta L (sis. kananmuna)
KASVISRUOKA KEITTIÖSTÄ: smetanainen kasvispata L, G - Tuesday 19.11.
- Aamupuuro ja hillo klo 7.30-9.30 á 2,00
Paahdettua porsaan niskaa korean tyyliin & basmatiriisiä M
Halloumi- kikherne pata L, G (saa Veg)
Keitto: Curry-porkkanasosekeitto M, G, VEG
Chef’s menu: Tuplapaneroidut broilerin siivet maapähkinäkastikkeella & mausteiset kasvisnuudelit M - Wednesday 20.11.
- Mannapuuro ja hillo klo 7.30-9.30 á 2,00
Chili-seesam uunilohta & inkivääriset perunat M, G
Juustoinen jauhelihalasagne L
Keitto: Härkis- borssikeitto M, G, VEG
Chef’s menu: Paahdettua broilerin rintaa & sitruunarisottoa L, G
- Thursday 21.11.
- Aamupuuro ja hillo klo 7.30-9.30 á 2,00
Parmesan- kuorrutteista broilerin filettä & pesto-jogurttia VL
– pippuriset kermaperunat L,G
Juures jalfrezi & riisi M, G, VEG
Keitto: Parsakaali- salaattijuustokeitto L, G, KASVIS
Chef’s menu: Perinteinen pekoni- muna burgeri & ranskanperunat M - Friday 22.11.
- Aamupuuro ja hillo klo 7.30-9.30 á 2,00
Lapsi mukaan töihin päivä!
Lihapyörykät paistinliemi kastikkeessa L, G
Pesto-kana pizza L
Keitto: Pinaattikeitto & keitetyt kananmunat L, G, KASVIS
Chef’s menu: Rapeaa turskaa, katkarapu skagen & kouruperunat L
Jälkiruuaksi :Omenakaura paistosta & vaniljavaahtoa L (saa M,VEG)
Week 47
- Monday 25.11
- Ranskankermainen makkara-kaalipannu L,G
Habanero kanapata L,G (saa KASVIS JA VEG)
Keitto: Samettinen kukkakaalikeitto M,G,VEG
Chef’s menu : Rapea pinaatti-juustotäytteinen kalarulla,maalais perunamuusi & paistettuja kasviksia L - Tuesday 26.11
- Voissa paistetut ruis-pankokurrutteiset muikut & perunamuusi L
-Miso-tilli dippi L,G
Kebab kiusaus jalopenoilla L,G
Keitto: Vuohenjuusto-tomaattikeitto L,G,KASVIS
Chef’s menu: Butter chicken & paistettua riisiä L,G(sis kananmuna) saatavilla myös naanleipää!
Vegaani ruoka keittiöstä : Vegaaninen butter tofu M,G,VEG - Wednesday 27.11
- Sticky chicken kentucky style & maustettua riisiä M,G
Talon metsäsieniletut & puolukkaa L,KASVIS (saa VEG)
Keitto: Omenainen kurpitsasosekeitto M,G,VEG
Chef’s menu: Grillattua possunpihviä,paahdettua punajuurta & cheddar perunapaistosta L,G - Thursday 28.11
- Rapeaa broilerin paistileikettä & tulinen romesco majoneesi M,G (sis kananmuna,sinappi)
Pähkinäinen tofu-kasvis wokki M,KASVIS (sis kananmuna) (saa VEG)
Keitto: Chili-katkarapukeitto M,G
Chef’s menu: Double cheddar burgeri,paistettua sipulia & ranskanperunoita
- Friday 29.11
- Talon cajun maustettua rosvopaistia & tabasco dippi M,G
Juustoinen juures-tortillavuoka L,KASVIS (saa VEG)
Keitto: Savupaprika keitto M,G,VEG
Chef’s menu: Maissikanaa,sinihomejuustodippi,bataatti-ranskanperunat & texas pete kastike M,G
Week 48
Pictures of Hertta
Party and conference services
There is always a good reason to celebrate When it’s time to party with friends, family or partners, we want…
Cakes and Custom Products
Check out our delicious product range and order catering for parties and everyday life conveniently by phone or e-mail.